Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

VVS


Hos Duemose udfører vi alt fra små til store opgaver for vores kunder. Det gælder eksempelvis alt fra betydningsfulde serviceopgaver til store vand og varme anlæg. Vores hovedfokus er miljøbevidst energi, og vi gør derfor alt, hvad vi kan for at skåne både miljøet og din pengepung. Vi har igennem årene installeret både biobrændselsanlæg, fjernvarme, jord og luftvarme samt solenergi. Opgaverne varierer og spænder vidt, men kunden og dialogen er altid i fokus.

 

Kundens ønsker er højeste prioritet

Gennem dialog og forståelse for kundens ønsker og behov, finder vi i fællesskab de løsninger, der i vores optik er den optimale for vores kunder. Vi rådfører vores kunder ud fra vores viden inden for de fagområder, vi beskæftiger os med. På den måde opnår vi et perfekt og prisfornuftigt resultat.

Duemose har en stab af ca. 45 dygtige håndværkere i 6 forskellige håndværksgrupper – VVS, elektriker, kloak, tømrer, murer og malere, der kommer rundt i hele Nordsjælland herunder blandt andet Hillerød og Frederikssund, med udgangspunkt fra kontoret i Helsinge. Derved er vi behjælpelige i langt de fleste typer opgaver. Vi hjælper vores kunder med akutte opgaver inden for rimelig tid, da vi altid har en servicevogn i nærheden.

 

Ring og få et uforpligtende tilbud på VVS

Vi hjælper både private, industri og erhverv. Vi har en stor kundekreds i hele Nordsjælland. Her har vi udført mange forskellige typer VVS-opgaver, og hvis du bor i området, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 70 20 14 16 eller på mail info@duemose.com. Vi ser frem til at høre fra dig.