Jordvarme

Overvejer du jordvarme?

Jordvarme er i dag en ofte benyttet energikilde, som udover at være en vedvarende energikilde også værner om vores miljø. Går du med tanker om at få anskaffet et jordvarmeanlæg som erstatning for din nuværende energikilde? Så kan vi helt sikkert finde den rette løsning for dig!

Vi installerer årligt flere jordvarmeanlæg, og er også gerne behjælpelige, hvis du ønsker vejledning og rådgivning om dit nye jordvarmeanlæg. Der er mange vigtige faktorer som spiller ind, når det rigtige anlæg skal vælges. Derfor er det vigtigt, man er grundig i sit forarbejde, hvilket vi kan garantere, hvis du vælger os.

Jordvarmeservice

Benytter du i forvejen jordvarme, men har brug for service af dette? Så kan vi også være behjælpelige på dette område. Vi udfører årligt jordvarmeservice hos vores mange faste kunder, hvilket sikre at jordvarmeanlægget hele tiden fungerer optimalt.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at drøfte dine muligheder for installering af jordvarme, eller har behov for et serviceeftersyn af dit nuværende jordvarmeanlæg, står vi gerne til rådighed! Tag kontakt til os i dag, så finder vi en løsning!

Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*