Maling

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Palle Whittard Duemose
Palle Whittard Duemose

Professionelt malerfirma i Helsinge

Her hos Duemose står vi klar med et erfarent malerteam, bestående af nogle professionelle kompetente folk. Vi kan klare komplekse opgaver i alle størrelser inden for både privat og erhverv. Vores kompetencer strækker sig langt ud over malererhvervet og derfor kan vi tilbyde totalentreprise, hvis du står med et projekt, der kræver flere håndværksgrupper indover.

Kontakt os og modtag et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Maler

Mangler du en kompetent maler?

Hos Duemose tilbyder vi en professionel håndværkervirksomhed, der dækker området omkring Helsinge, Hillerød, Gribskov og Frederikssund. Som det alsidige firma, Duemose er, har vi kompetencer inden for en bred vifte af håndværksarbejde, herunder udfører vi også en lang række af forskellige opgave, der har med malerarbejde at gøre.

Malerarbejdet kan laves som en del af en totalentreprise, hvor vi hos Duemose også gerne varetager opgaver inden for andre grene af håndværk. Duemose råder over et lille hold af dygtige malere, som alle varetager de gængse maleropgaver, store som små.

Gipsvæg blive rulle malet

Kvalitetsbevidst malerarbejde for private og erhverv

Vi har stort fokus på at vores malere leverer malerarbejde af højeste kvalitet. En maler er ofte den sidste håndværker på en opgave, og det er derfor vigtigt at slutresultatet er af højeste kvalitet hver gang. Vi har hjulpet mange boligejere med om og tilbygninger, og det er vigtigt for os, at levere et professionelt arbejde til vores kunder.

Malerbøtte

Hvad koster en maler hos Duemose?

Det kan være svært at sætte en fast pris på malerarbejde, da denne vil afhænge af en lang række faktorer. Prisen vil derfor altid afhænge af opgaven og dens omfang, herunder også hvor meget for- og efterbehandling, der kræves. Kontakter du os hos Duemose er du sikker på at få et tilbud til en konkurrencedygtig pris, der går hånd i hånd med kvaliteten af det udførte arbejde. Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, og lad os hjælpe dig med din næste maleropgave.

 

Træværk bliver malet

Derfor skal du vælge Duemose som dit malerfirma

Hos Duemose har vi kompetencer inden for næsten alle afskygninger af håndværk, og du kan derfor få totalentreprise hos Duemose. Dermed kan du uden bekymring overlade alle opgaverne, der opstår i forbindelse med et byggeprojekt, til vores dygtige håndværkere. Med vores alsidige profil har vi hos Duemose mulighed for at være en samlet leverandør af mange forskellige ydelser, så det kun er nødvendigt med én håndværker til alle opgaverne. Midt i al byggerodet slipper du altså for koordineringen og byggestyringen af forskellige håndværkere og arbejdsopgaver, da vi tager os af det hele og problemfrit kan koordinere med hinanden, så alt går til på bedste og mest effektive vis.

Kontakt os på telefon 70 20 14 16.

 

Skal vores maler hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent maler, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*