Vitocal 222-S Milieu

Fjernvarme

Som din VVS’er hjælper vi med at få installeret og aktiveret fjernvarmeanlægget i din bolig. Fjernvarme er din løsning til en mere økonomisk og miljøvenlig fordel. Ring og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig frem imod en effektiv fjernvarme.

Hos Duemose kan vi hjælpe dig med alle aspekter inden for fjernvarme.

Har du et ønske om at få fjernvarme?

Skal du have koblet dit fjernvarme anlæg på byens fjernvarme værk eller have opsat et fjernvarme anlæg i dit hjem? Så kan vi med vores mangeårige erfaring helt sikkert hjælpe dig! Fjernvarme er stadig en populær løsning for mange boligejere, hvis de har adgang til fjernvarme rørene.

BoligselskabFredensborg2

En løsning med mange fordele

Derudover er der mange fordele ved at bruge fjernvarme:

 • Det er godt for miljøet
 • Det er en billig løsning i forhold til gas, olie eller el
 • Produktionen af varmen uafhængig af brændselstypen, herved bliver CO2-forbruget minimeret

Fjernvarme anlægget bruger overskudsvarmen fra elektriciteten og afbrænding af affald på din bys kraftvarmeværk. Herved bliver varmen udnyttet optimalt, hvilket minimerer forureningen.

MA Split kombination

Hvordan er levetiden på fjernvarme?

Den typiske levetid er på ca. 20-25 år. For at du får det optimale ud af dit anlæg, er det vigtigt, at det er indstillet rigtigt, hvilket vi kan sørge for. Alt efter oliepriserne kan et fjernvarme anlæg tjene sig selv ind på ca. 5-7 år, hvilket også gør fjernvarme til en økonomisk god løsning.

Metro therm inde

Vi har mange års erfaring

Vi har gennem mage års opgaver samlet en stor mængde erfaring med installering af fjernvarme. Du kan derfor roligt lade os tage ansvaret for din fjernvarme installation. Vi har hjulpet mange husejere i området omkring Helsinge, Frederikssund og Hillerød med fjernvarme, men hjælper gerne resten af Sjælland.

Lad os rådføre dig om fjernvarme

Skal dit anlæg udskiftes, eller fungerer det ikke optimalt? Så er vi de rette at kontakte! Vi hjælper vores kunder i hele Nordsjælland, herunder bl.a. Helsinge, Hillerød og Frederikssund. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 14 16, uanset om du skal bruge hjælp til elarbejde, vvs, tømrer– eller kloakarbejde.

Skal vores VVS’er hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for VVS, fjernvarme, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

Palle Duemose

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*