Lampe sat i

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Duemose
Autoriseret EL-installatør
Thomas Duemose

Elektriker i Helsinge, Frederikssund & Hillerød

Vi er din lokale elektriker med fokus på dine behov. Har du et ønske om et højt kvalitetsresultat og et team af erfarne, velegnet fagfolk, så er du kommet til det rigtige sted. Vores team består af moderne elektrikere, der er velinformeret omkring de nye forbedrede ting der sker i branchen. med det sagt er effektiviteten i vores arbejde rigtig godt og lysten til at forbedre sig, er stort.

Ny pære i lampe

Din lokale og erfarne elektriker

Din lokale elektriker i Nordsjælland. Vi har stort fokus på at vores elektrikere leverer el-arbejde af højeste kvalitet. En elektriker er ham der sørger for dit hus har strøm, og er derfor en vigtig faktor. Vi har hjulpet mange boligejere med el installationer i området omkring Helsinge, Hillerød og Frederikssund, men kommer gerne ud til resten af Sjælland.

Elektriker laver lampe

Mange års erfaring

Hos Duemose A/S har vi mange års erfaring inden for el-arbejde, VVS og kloak. Har du problemer med el-installationer, utætte vandrør eller en tilstoppet kloak, kan vores elektriker og VVS mand med garanti hjælpe dig! Vi arbejder også med at installere solceller.

Stikkontakt bliver lavet

Mere end blot en elektriker

Vi kan levere totalløsninger, hvis dit projekt har et større omfang. Vi har mange års samarbejde med vores underentreprenører, så vi kan garantere, at arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere hvad end det er en elektriker eller maler.

Vi udfører elektriker -, VVS- og kloakopgaver for både private, erhvervsdrivende og offentlige institutioner, hvor de primære arbejdsopgaver er:

 • Udførelse af bygningsinstallationer
 • Luft- / luft varmepumper
 • Varmepumpeservice
 • IHC Installationer
 • El-eftersyn

Står du og mangler en elektriker i Nordsjælland? Så lad os hjælpe dig

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

Palle Duemose

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*