Pudsning af murstensvæg

Maler & Murer

Duemose har kompetencer inden for mange grene af håndværk, herunder også murer- og malerarbejde. Har du behov for et professionelt firma, der laver tingene ordentligt, er det Duemose, du skal have fat i. Vi har samlet et hold af dygtige murere og malere, som kan hjælpe dig med de fleste opgaver. Det kan være i forbindelse med både større eller mindre ombygninger, samt andre forefaldende renoveringer og behandlinger. Både hos private og erhvervskunder.

Maler

Professionelt malerfirma i Helsinge

Her hos Duemose står vi klar med et erfarent malerteam, bestående af nogle professionelle kompetente folk. Vi kan klare komplekse opgaver i alle størrelser inden for både privat og erhverv. Vores kompetencer strækker sig langt ud over malererhvervet og derfor kan vi tilbyde totalentreprise, hvis du står med et projekt, der kræver flere håndværksgrupper indover. Kontakt os og modtag et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Mål af murstensvæg

Har du behov for en professionel murer?

Duemose består af en samling dedikerede erfarende murerfolk, som er klar til at stå for dit murerprojekt. Vi tilbyder blandt andet vores service inden for renovering af tegltag, badeværelse, skorsten og meget mere. Din dygtig murermester omkring Helsinge, Frederikssund, Gribskov eller Hillerød. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*