Ødelagt vandrør

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Palle Whittard Duemose
Palle Whittard Duemose

Forsikringsskader

Når skaden er sket og du har brug for en håndværker til din forsikringsskade, står vi gerne til rådighed indenfor el, vvs og kloakservice. Vi står for den samlede håndtering af forsikringsskader og sørger for du løbende bliver informeret. Kontakt os i dag hvis du har været ude for et uheld.

Ødelagt vandrør

Hos Duemose får du hjælp med forsikringsskader

Skaden er sket, og du skal have hjælp til håndtering af din forsikringsskade indenfor elVVS, og kloak. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.
Duemose har specialiseret sig i håndtering af forsikringsskader, og samarbejder dagligt med forsikringsselskaberne.

Du får håndteret skaden fra start til slut. Du får hjælp til håndteringen af processen – også når det gælder andre fagområder (tømrere, murere, malere etc.), for at få opgaven løst. Hvis du blevet henvist til os af dit forsikringsselskab, så kontakter vi dig inden for få timer for en drøftelse af din skade.

Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har mistanke om en skade. Husk at tjekke med dit forsikringsselskab om du er dækket.

Vi sidder klar ved telefonen på 70 20 14 16. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden.

El måler

Hos Duemose håndterer vi årligt over
2000 forsikringsskader for vores mange samarbejdspartnere indenfor forsikring.

Vi har stor erfaring med håndtering af forsikringssager fra den indledende besigtigelse (omfangsvurdering) til den endelige aflevering af din skade.

Vi har arbejdet med håndtering af forsikringssager i over 15 år, og tilbyder udbedring af alle typer skadesager på din bygning.

Vi er uddannet håndværkstaksatorer, og har med vores store erfaring i håndtering af denne type skader, også særligt fokus på at skaden bliver håndteret så smidigt og enkelt for dig, forsikringsselskabet, og os.

Hos os har du en kontaktperson, og vi tilbyder alle fagene i egenproduktion, da vi har egne håndværkere indenfor vvs, el, kloak, tømrer, murer, maler, og maskinsnedkeri. Det ved vi giver den bedste oplevelse for dig om kunde.

Forsikringsskader

Hvad sker der når skaden opstår

 • Du kontakter dit forsikringsselskab og anmelder skaden.
 • Vi bliver orienteret omkring din skade fra selskabets side, og kontakter dig for aftale om besigtigelse.
 • Vi besigtiger skaden og rapporterer til selskabet (og modtager ofte svar indenfor få timer).
 • Når skaden er dækket på din forsikring, kontakter vi dig, og fortæller hvordan skaden er dækket, og hvad der tilbydes.
 • Hvis du ønsker vores hjælp til håndteringen af skaden, hjælper vi dig igennem alle processerne fra start til en endelig aflevering.
 • Det er også muligt at få sagen opgjort, så du selv kan håndtere skaden, hvis du ønsker det.
 • Med en samarbejdspartner på din skade, er du sikret tryghed i hele processen og en så enkelt sagshåndtering som mulig.
 • Vi er til for at hjælpe dig igennem processen, og afslutter først sagen når du er tilfreds.

Vi står til rådighed 24/7 på vores vagttelefon, hvis skaden opstår uden for normal åbningstid.

Vi håndterer kun de akutte skader på vagten, men husk altid at orientere dit forsikringsselskab samtidig…

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent håndværker indenfor el, VVS, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*