FORSIKRINGSSKADER

Når skaden er sket og du har brug for en håndværker til din forsikringsskade, står vi gerne til rådighed indenfor el, vvs og kloakservice. Vi står for den samlede håndtering af forsikringsskader og sørger for du løbende bliver informeret. Kontakt os i dag hvis du har været ude for et uheld.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Hos Duemose får du hjælp med forsikringsskader

Skaden er sket, og du skal have hjælp til håndtering af din forsikringsskade indenfor elVVS, og kloak. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen.
Duemose har specialiseret sig i håndtering af forsikringsskader, og samarbejder dagligt med forsikringsselskaberne.

Du får håndteret skaden fra start til slut. Du får hjælp til håndteringen af processen – også når det gælder andre fagområder (tømrere,  mureremalere etc.), for at få opgaven løst. Hvis du blevet henvist til os af dit forsikringselskab, så kontakter vi dig inden for få timer for en drøftelse af din skade.

Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har mistanke om en skade. Husk at tjekke med dit forsikringsselskab om du er dækket.

Vi sidder klar ved telefonen på 70 20 14 16. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice