Mursten bliver lagt

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christian Schwærter
Christian Schwærter

Har du behov for en professionel murer?

Duemose består af en samling dedikerede erfarende murerfolk, som er klar til at stå for dit murerprojekt. Vi tilbyder blandt andet vores service inden for renovering af tegltag, badeværelse, skorsten og meget mere.

Din dygtig murermester omkring Helsinge, Frederikssund, Gribskov eller Hillerød. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Mørtel

Duemose har kompetencer inden for mange grene af håndværk, herunder også murerarbejde

Har du behov for et professionelt firma, der laver tingene ordentligt, er det Duemose, du skal have fat i. Vi har samlet et hold af dygtige murere, som kan hjælpe dig med de fleste mureropgaver. Det kan være i forbindelse med både større eller mindre ombygninger, samt andre forefaldende renoveringer og behandlinger. Både hos private og erhvervskunder.

Står du foran dit næste byggeprojekt og mangler du en dygtig murermester omkring Helsinge, Frederikssund, Gribskov eller Hillerød, behøver du ikke længere lede rundt i håndværkerjunglen. Duemose er det sikre valg, hvor en bred viden inden for forskellige håndværkerfag altid er tilgængelig. Derudover får du en kompetent samarbejdspartner med til at overskue dit projekt.

Mål af murstensvæg

Murerarbejde hos Duemose

Vi har en bred og alsidig profil og udfører derfor mange forskellige slags opgaver inden for murerarbejde. Hos Duemose kan du få udført alt inden for den brede skarre af murerarbejde. Så lad os høre, hvad du har brug for hjælp til.

Vores kompetencer inden for murerarbejde dækker bl.a. over følgende opgaver:

 • Lægning og opsætning af fliser
 • Facadebehandling
 • Renovering af skorsten
 • Isætning af isokern i skorsten
 • Forskellige former for støbeopgaver
 • Sikring af vådrum Udvendig isolering af facader
 • Renovering og oplægning af tegltage
 • Renovering af badeværelser mm.
Mørtel på væg

Derfor skal du vælge Duemose til din næste mureropgave

Slip for at skulle koordinere mellem forskellige håndværkere, vælg Duemose og lad ét samlet firma stå for alle dele af dit byggeprojekt. Hos Duemose har vi kompetencer inden for næsten alle afskygninger af håndværkerarbejde. Du kan derfor bruge vores murermestre som en del af totalentreprise hos os, hvor vi også gerne varetager andre dele af dit projekt. Dermed kan du uden bekymring overlade alle opgaverne, der opstår i forbindelse med et byggeprojekt, til vores dygtige team af håndværkere. Vi sørger for at gøre byggeriet mere overskueligt og for at hele byggeprocessen forløber mere gnidningsfrit.

 

Pudsning af murstensvæg

Prisen på en professionel murer

Prisen på opgaver hos et murerfirma vil altid variere alt efter omfanget på opgaven, hvorfor det kan være svært at sætte faste priser. Hos Duemose tilbyder vi dog altid kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Du kan som kunde altid henvende dig til Duemose med en forespørgsel om det murerarbejde, du skal have udført. Med din forespørgsel i tankerne vil vores murer vende tilbage med et godt tilbud på opgaven.

Kontakt os på telefon 70 20 14 16.

 

Skal Duemose hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent murer, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*