Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Maigaard
Jonas Maigaard

Din lokale tømrer

Duemose er som din tømrer i Nordsjælland altid klar til at hjælpe. Vi er stolte af at kunne bidrage til skabe værdi og glæde i vores lokalmiljø. Som et tømrerfirma i Nordsjælland har vi gennem årene udviklet unikke indsigter i behovet for folk der bor i området. Dette har gjort, at vi allerede fra starten af vores samarbejde har en fællesforståelse for forventninger og kvaliteten af resultaterne. Dette gør at vores vi hurtigt og effektivt kan starte vores byggeprojekt, og du snart vil stå med et sublimt resultat.

Når du beder os om hjælp som din tømrer i Nordsjælland, kommer vi når du kalder. Derfor har vi også valgt primært at arbejde i byer tæt ved os. Du skal derfor ikke betale for lang transport, og vi vil hurtigt kunne indhente de nødvendige materialer. Du kan som boligejer i Frederikssund, Helsinge eller Hillerød derfor læne dig tilbage, og lade et detalje orienteret og erfarent tømrerfirma realisere dine byggedrømme.

Har du brug for en dygtig tømrer i Helsinge, Frederikssund, Hillerød eller omegn? Hvorfor så ikke vælge et tømrerfirmaer med mange års erfaring med de unikke behov der er gældende i Nordsjælland?

Træ høvl

Skal du bruge en erfaren tømrer i Nordsjælland

Hos Duemose kan vi varetage alle opgaver inden for tømrerfaget. Vi har gennem årene udført alt fra mindre almindelige tømreropgaver til større erhvervsprojekter. Dette betyder, at vi besidder en bred vifte af kompetencer, hvilket kommer dig til gode som kunde. Uanset om du er privat, erhvervsdrivende eller offentlig institution, kan vi håndtere dit projekt.

Som din tømrer i Hillerød, Frederikssund eller Helsinge sørger vi for at dit byggeprojekt bliver ført ud i virkeligheden. Når vi indgår et samarbejde, baserer vi altid vores plan, arbejde og løsninger på dine behov og tanker. Vi sørger for at gennemgår alle detaljer, områder og aspekter før vores arbejde begynder. Dermed kan du være sikker på, at du får leveret resultater der med sikkerhed vil skabe tilfredshed, glæde og gavn.

Med mange års erfaring som tømrer i Hillerød og resten af Nordsjælland, har vi nemlig erfaret, at de bedste resultater opstår når begge parter har en fællesforståelse opgaven. Du vil i løbet af vores samarbejde dermed kunne søge rådgivning og vejledning. Et dybere kendskab til vores arbejde giver dig ligeledes mulighed for, at kunne stille spørgsmål undervejs. Hos Duemose er service og kvalitet nemlig to sider af samme sag.

Så søger du en erfaren og serviceminded tømrer i Helsinge eller omegnen, så er vi det rette firma for dig.

Træ spær til bygning

Alsidig viden inde for faget

Gennem mange års opgaver har vi opnået en stor erfaring inde for tømrerfaget. Vi kan derfor stolt sige at vi kan hjælpe med alle former for tømrerarbejde, og det i høj kvalitet.

Og gennem tiden har vi nøje udviklet, optimeret og raffineret vores metoder og teknikker til boliger i Nordsjælland. Vi har nemlig erfaret, at når du skal bruge en tømrer i Frederikssund, Helsinge eller Hillerød, er der visse krav og forventninger der skal imødekommes.

Og det er langt fra alle tømrerfirmaer der har denne forståelse. Vi har gennem tiden hjulpet mange boligejere især i området omkring Frederikssund, Helsinge og Hillerød, der alle har været meget glade for besøget af vores tømrer.

Sav til træ

Eksperter i faget

Blandt vores hold finder du eksperter og specialister indenfor alle områder af faget. Dermed skal du, uanset typen af din opgave, altid være sikker på at den bliver varetaget af nogle af de bedste fagmænd i tømrerbranchen. For altid at kunne levere de bedste resultater, har vi derfor også strenge krav i forhold til at arbejde hos Duemose. Ikke kun er vores ansatte vores ansigt til offentligheden, men de skal også kunne levere resultater og løsninger der lever op til vores standarder. For at blive en af vores tømrere, skal en fagmand kunne dokumentere en dyb, teknisk forståelse for det at være tømrer i Nordsjælland, samt have bevist at han har evnerne det kræver at kunne levere holdbare løsninger der skaber tilfredshed.

 

Facade bygning renovering

Vi kan hjælpe dig med tømreropgaver

Trænger din bolig til et nyt tag? Eller skal du blot have lavet en facaderenovering? Uanset hvilken situation du står i, kan vores tømrer hos Duemose hjælpe dig. Vi råder over de fleste håndværkergrupper, hvilket betyder, at du som kunde kun har én kontaktperson, hvilket mange af vores tidligere kunder i området omkring Hillerød, Helsinge og Frederikssund, har sat stor pris på.

Det er standard hos os, at vores tømreres rådgivning baseres på energibesparende løsninger, så der tages hensyn til hele din bolig.

 

Står du og mangler en tømrer i Nordsjælland?
Så lad os hjælpe dig

Hvis du skal bruge en kompetent tømrer, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*