Nyt flot badeværelse

Nyt badeværelse

Går du med en drøm om det perfekte badeværelse. Har du allerede en masse ideer til designet, farverne og sanitet, eller står du og mangler noget inspiration, er vi klar til at hjælpe.

Skal du have nyt badeværelse?

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne. Du får de bedste løsninger præsenteret, og får et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang. På disse sider finder du inspiration til dit nye køkken fra vores anbefalelsesværdige leverandører, og vi forhandler naturligvis alle produkter i deres sortiment.

God fornøjelse!

Professionel VVS i Helsinge

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for VVS, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

Har du akut brug for hjælp? så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*