Træ spær til bygning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Jonas Maigaard
Jonas Maigaard

Tag & tagrender – Helsinge, Frederikssund & Hillerød

Har dit tag eller tagrende brug for en renovering, har du behov for at få fixet en revne eller lignende, så sørger vi for du får et godt stykke tømrerarbejde af høj kvalitet.

Vi har nogle fantastiske kompetente fagfolk, der er kvalificeret til at påtage sig samtlige tag- og tagrendeopgaver. Kontakt os og hør mere om de serviceydelser vi kan tilbyde dig.

Sav til træ

Skal du have udskiftet tagrenderne?

Hos Duemose står vi til rådighed, hvis din bolig skal have løst en opgave inden for tagarbejde. Holder taget ikke tæt? Eller er du i tvivl om, hvorvidt vandet bliver ledt ordentligt væk? Uanset hvilken situation du står i, kan vi finde en løsning på problemet. Vi har i årenes løb udført adskillige opgaver inden for tagarbejde, hvilket bl.a. indebærer udskiftning og vedligeholdelse af tagrender og nedløbsrør. Desuden tilbyder vi også et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til større skader. Som din tømrer i Nordsjælland søger vi for, at dit tage altid er i den bedste stand.

Træ høvl

Vedligeholdelse er vigtigt

Det er meget vigtigt, at det udvendige på boligen vedligeholdes ordentligt, for at huset kan stå imod det danske vejr hele året rundt. Derfor tilbyder vi både eftersyn, reparationer og rensning af tagrender og inddækninger, så taget er tæt og vandet ledes ordentligt væk.

Vi har ekspertisen til at hjælpe dig, hvis du vil sikre en ordentlig vedligeholdelse af boligen.

 

Vil du høre mere?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde tag og tagrender på dit hus, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har kompetencerne til at løse en bred vifte af opgaver, når det kommer til tagarbejde.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 14 16, hvor vi står klar til at hjælpe dig! Du kan også skrive en mail på info@duemose.com.

Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*