Træpiller

Stokerkedler

Søger du en grønt energiløsning i et varmesystem, der samtidig giver dig den optimale varme og spare dig penge på din varmeregning. Så burde du overveje en stokerkedel til dit hjem. Vi kan sagtens installerer og efterfølgende lave løbende service på systemet. Ring til os og hør mere om hvad en stokerkedel og vores service kan gøre for dig.

Hos Duemose kan vi hjælpe dig med den grønne energiløsning

Vælg en grøn energiløsning med
stokerkedel og spar penge

Ønsker du at spare penge på din varmeregning? Men du vil samtidig også have en grøn energiløsning? Så kan vi hos Duemose hjælpe dig! Vi tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service inden for stokerkedler. Vælger du et stokeranlæg, kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med biobrændsel som i høj grad skåner miljøet.

Hvis den gamle olietank skal skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem eftersom brændsel som træpiller, korn, halm eller flis er langt rigtig billigt. Derudover er en stokerløsning især fordelagtig for dig, der bor uden for de netbundne energisystemer.

Stokerkedler: Optimalt udbytte hele året

Foruden at være miljøvenlig og økonomisk besparende er stokeranlæg driftssikkert og nemt at betjene. Vi giver gerne dit anlæg et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt – til glæde for dig og din pengepung! Vi har både viden og værktøjer til at give dig den bedst mulige service og oplevelse.

Vil du høre mere om stokeranlæg?

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder samt de vigtigste overvejelser i forbindelse med anskaffelse af stokeranlæg, står vi til rådighed med kompetent rådgivning. Vi har erfaret at god rådgivning er altafgørende for din besparelse.

Professionel VVS i Helsinge

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for VVS, fjernvarme, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*