Pumper & brugsvand varme

Pumper- Brugsvand & varme

Søger du en vvs’er med speciale i varmesystemer? En vvs’er som kan sørge for du får de rigtige pumper, der giver dig en energibesparelse og en billigere varmeregning, så har du fundet den rigtige vvs’er. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Varmesystemer er vores speciale

Når du har pumper der skal justeres, repareres eller skiftes, så er Duemose VVS den rette at tage med råd, for varmesystemer er vores speciale.

Du får installation af moderne automatik til varmestyring og montering af lavenergipumper på eksisterende anlæg. Dit vand- og varmesystem bliver grundigt gået igennem, så du får de pumper, der passer til dit system.

Med den rigtige pumpeteknologi bliver vandet i radiatorsystemet fordelt effektivt, så du får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene. Den rigtige pumpeteknologi sikrer også, at du altid har et stabilt vandtryk fra alle armaturer.

Læs mere om pumperne i menuerne og hold øje med energimærket. Det kan både gavne din økonomi og miljøet.

Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*