Værelse renovering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Peter Skovgaard Loop Voss
Peter Skovgaard Loop Voss

Tilbygning

Planlægger du at udvide dit eksisterende hus med en tilbygning? Hos Duemose Tømrer har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig med dit projekt. En tilbygning kan give dit hjem helt nye muligheder og forbindelser til resten af huset, og med materialer som træ kan det ofte være billigere at bygge end du måske tror.

Vores team forstår, hvordan en tilbygning bedst kan bygges for at komplementere og forbedre dit hjem. Vi rådgiver dig om de mest effektive og æstetiske løsninger, som kan bruges til at realisere dine drømme. Ved at lave en tilbygning kan du ikke kun øge din boligs værdi, men også skabe mere plads til dig og din familie.

Træ høvl

Skal du i gang med et tilbygningsprojekt?

Hos Duemose finder du nogle af Danmarks dygtigste tømrere, der besidder mange års erfaring og teknisk indsigt i faget. Vores dygtige tømrere er i stand til at varetage sig alle opgaver i tømrerfaget.

Hos Duemose, har især et stort kendskab med alt slags tilbygningsarbejde. Vi kan lige ud sagt realisere din drømmetilbygning eller renovering helhjertet.

Du kan med tilbygning, få mere ud af dit areal i din bolig. Vi laver blandt andet tilbygning og udvidelser af alt fra nyt badeværelse, køkkener, terrasser til altaner.

For os er et det vigtigt, at din opgave bliver løst på den helt rigtige måde. Vi vil derfor være i tæt dialog med dig gennem hele projektet. Vi vil dele vores faglige viden om tilbygning med dig, så du er velinformeret omkring det teknisk i projektet.

Du vil derfor kunne forvente vores professionelle rådgivning og vejledning, så vi på den kan bedst muligt imødekomme dine ønsker og behov, så du får din ideelle tilbygning. Du kan læsere om vores Tømrer arbejde her.

Sav til træ

Tilbygning i træ

Hos Duemose mener vi, at de flotteste tilbygninger kommer i træ. Vi har erfaret at trætilbygninger er en effektive måde at udvide sit areal på, og der findes utallige muligheder for tilbygninger i dette materiale.

Tilbygning i træ er ikke kun lækkert at se på, men det bidrager også til, at opretholde varmen i hjemmet plus stofligheden i din facade. Tilbygning i træ, giver derved din bolig en atmosfærer og indeklima. Altså får du mere plads til en rimelig pris samt mere luft og lys i din bolig.

Tilbygning i træ er med til at give din murstensbolig mere liv og sjæl. Gennem vores effektive og professionelle arbejde, kan vi lave tilbygning i træ, der giver din bolig mere rummelighed, bedre komfort samt mere liv og organisk energi. Vi arbejder med træ af sublim kvalitet, der kan tilpasses alle slags huse.

Vores tømrer har mange års erfaring, når det kommer til alt arbejde med træ. Vi kan derfor varetage os, alt arbejde med tilbygninger i træ. Vi vil rådgive og vejlede dig, så du få lavet din tilbygning med holdbart træ af fantastisk kvalitet.

Facade bygning renovering

Tilbygning til hus og sommerhus

Går du og tænker på, at påbegynde en ny tilbygning i din bolig eller sommerhus? Hos Duemose kan vi hjælpe dig med at konstruere din drømmetilbygning.

Vi vil gerne være med til at udvide dit hus eller sommerhus, på den mest effektive og holdbare måde. Vi kan hjælpe dig med alle former for tilbygning i huset eller sommerhuset, og står altid klar til at lære mere om dit byggeprojekt.

Vi er i stand til at gøre din drøm om blandt andet en ny altan, udestue eller køkken til virkelighed. Vi kan også hjælpe med at gøre dit sommerhus mere rummeligt og lækkert.

Vores hyppigste tilbygninger

Der findes utallige typer og former for tilbygninger i træ. Vi har her samlet nogle af vores mest populære projekter indenfor tilbygning. De hyppigste opgaver vi varetager for vores kunder, har blandt andet været tilbygning af terrasser, ekstra værelser og badeværelser i boligen. Dog hjælper vi også gerne med andre bolig og byggeprojekter du måtte have.

Vinkel sav

Terrasse

Hos Duemose, kan vi hjælpe dig med at få tilbygget din drømmeterrasse i dit hus eller sommerhus. Vi har tilbygget terrasser i mange år, alle med sublime og personlige resultater. Du kan derfor være sikkert på, at vores erfarne tømrer vil være rustet til at løse opgaven på personlig måde.

En terrasse er med til at skabe sensationelle omgivelser, samt optimere dine udendørsarealer for dig, din familie og dine gæster. Med en terrasse, kan du skabe mere plads i blandt andet dit sommerhus. Du kan nyder sommeren med familien eller venner, og skabe fantastiske minder, med din nye terrasse.

Ønsker du at få tilbygget en terrasse i dit hus eller sommerhus, så står Duemose altid klar til at varetage din opgaven. Med vores mange års erfaring, er du garanteret vores professionelle rådgivning og vejledning gennem hele projektet. Vi arbejder altid ud fra dine ønsker, ideer, behov og tanker. Du kan altid kontakte os på 70 20 14 16, for yderligere information.

Værelse renovering

Værelser

Søger du hjælp til at optimere din bolig? Hos Duemose står vi altid klar til at hjælpe dig med at udnytte og skabe ekstra arealer du måtte have i din bolig. Fra vores tømrere kan du forvente høj faglighed og mange års erfaring.

Vi er i stand til at tilbygge ekstra værelser i din bolig, som du og din familie kan benytte jer af. Vi kan også hjælpe dig med at slå flere værelser sammen uden, at skade fundamentet i din bolig.

Med vore mange års erfaring, kan du være sikker på, at vi gennem rådgivning og vejledning får løst opgaven netop som du vil have det, så dine resultater vil skabe glæde og gavn i mange år.

Vi kan også hjælpe med renovering af nuværende værelser i din bolig. Vi vil her i tæt dialog med dig, arbejde ud fra dine ønsker og tanker.

Træ stillads

Vi laver totalentreprise

Vores dygtige og erfarne tømrere altid klar til at varetage det boligprojekt du skal have lavet i din bolig. Vi kan hjælpe dig med alt indendørs og udendørs arbejde i din bolig. Vi har en række dygtige og erfarne håndværkere, som, der kan hjælpe dig med alle de projekter, som du skulle have lavet i din bolig. Vi kan blandt andet varetage os projekter, der kræver murer eller elektriker arbejde.

Hos Duemose vil du altid være i centrum, når vi laver en opgave for dig. Det er vigtigt for os, at det færdige boligprojekt lever op til dine forventninger. Vi vil gennem vores faglighed og professionelle rådgivning, finde den helt rette løsning til din og din bolig. Baseret på dine ønsker og tanker, vil vi lave en nøje udviklet plan.

Hvad koster en tilbygning

Priserne på vores tilbygninger er meget varieret. Priserne kan svinge i forhold til om, du skal have tilbygget et nyt badeværelse, terrasse, et køkken eller om det er renovering, du skal have lave i din bolig. Yderligere kommer priserne på vores tilbygninger an på, de materialer vi anvender i vores arbejde.

Da forskellige materialer kan have forskellige indkøbspriser, på baggrund af kvalitet og funktionalitet. Ønsker du at få skabt en tilbygning i et bestemt materiale, kan der derfor være billigere eller dyrere end en anden træsort vil være.

Priserne på tilbygningerne kommer selvfølgelig også an på projektets størrelse. Vores dygtige og erfarne tømrere arbejder i timer. Et projekt der kræver mange timer, vil derfor også være dyrere end et mindre omfattende projekt. Dog kan du altid regne med rimelige priser på tilbygninger hos Duemose. Du kan også forvente, at vi leverer resultater af den absolut højeste kvalitet og holdbarhed.

Vores medarbejdere har høj faglighed, teknisk forståelse og mange års erfaring. Ønsker du mere information og prisen på et specifikt projekt, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 14 16. Vi kan sammen komme frem til den rette pris, for dit kommende projekt.

Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*