Oliekedel

Oliekedler

Har du måske et gammel oliekedel system, der brænder din økonomi op hver måned. Så er vi næsten sikre på at du kan spare penge hver måned, ved at opgradere din Oliekedel til en nyere model. Med vores kernegrundviden kan vi sagtens rådgive og hjælpe dig frem mod et mere effektivt og besparende oliekedelsystem, der vil gavne dig på længere sigt.

Energieffektive oliekedler

Overvejer du en ny og mere effektiv oliekedel? Eller vil du blot blive klogere på, hvilke muligheder du har? Uanset hvad, kan vi hos Duemose hjælpe dig. Hvis du vælger den rigtige model, kan du opnå store besparelser på din varmeøkonomi med en ny energieffektiv oliekedel. Vi har den fornødne viden på området, hvilket kommer dig til gode, når overvejelserne går på udskiftning af oliekedlen.

Sikkerhed og effektivitet

I Danmark findes der mange ældre oliekedler, som har mere end 15 år på bagen. Disse er langt mindre effektive end de nye kedler, der er på markedet i dag. Du kan med en ny kedel både opnå en økonomisk besparelse, samtidig med at du får en mere driftssikker kedel, der ikke pludselig bryder sammen. Derudover fylder de nye kedler som regel også langt mindre i fyrrummet, hvor du derved får mulighed for at udnytte pladsen bedre.

Kontakt os i dag!

Hvis du overvejer at få skiftet dit gamle fyr, står vi til rådighed med vores ekspertise. Vi guider dig til det rette valg, så du får en model, der passer til dine behov. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder i bl.a. Hillerød, Frederikssund og Helsinge.

 

Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

Palle Duemose

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*