Vitoladens 300-W_00001

Gaskedler

Hos Duemose hjælper vi dig med at vælge det perfekte varmeanlæg. Et Varmeanlæg vi har stor erfaring med at installerer og som fungerer godt, er Naturgasanlæg og gaskedler. Det kan være svært og uoverskueligt at vælge, hvad der vil passe perfekt til lige præcist dig. Derfor stiller vi os selv til rådighed som sparingspartnere, for at rådgive dig og finde frem til hvilken løsning der fungerer. Ring til os, så snakker vi om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

Erfarent arbejde med gaskedler og naturgasanlæg

Hos Duemose har vi en solid erfaring i arbejdet med både gaskedel og naturgasanlæg.

Står du med en gaskedel der har mange år på bagen? Så kan det hurtigt vise sig at være en god investering at anskaffe sig et nyt – både for din varmeøkonomi og for at skåne miljøet mest muligt. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, for at finde frem til hvilken løsning der passer bedst til økonomien og dine behov.

Gode naturgasløsninger

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler. Her findes et hav af muligheder, hvis du går og overvejer, om dit nye fyr skal være til naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr? Eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Uanset hvilken løsning du foretrækker, står vi til rådighed med vedledning og sparring, før du træffer den endelige beslutning. Vi har en bred viden omkring naturgas som vi med glæde deler ud af, når vi skal finde den rette løsning til dig.

 

Skal vi hjælpe dig?

Når du har brug for en kompetent sparringspartner omkring gaskedler og naturgasanlæg, er vi de rette at henvende sig til. Vi har den fornødne viden på området, hvilket sikre den bedste løsning til din bolig.

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 14 16, hvor vi står klar til at hjælpe dig! Du kan også skrive en mail på info@duemose.com.

Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

Palle Duemose

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*