Fjernvarme metro therm

Sådan fungere varmepumpen

Har du gået rundt med en overvejelse om at anskaffe dig en varmepumpe, så er du kommet til det rigtige sted. Duemose hjælper dig med at levere og installeret en varmepumpe i dit hjem. Er du i tvivl om hvad varmepumpen gør og hvad det indebærer. Så læs om det her på siden eller kontakt os. Vi er klar på at hjælpe og rådgive dig frem mod den perfekte løsning til dig.

Varmepumpe ve godkendt

Overvejer du at købe en varmepumpe?

Hos Duemose A/S levere og installere den for dig. Varmepumpen monteres centralt i dit hjem, så den kan opvarme store dele af din bolig. Udvendigt på husmuren er der monteret en blæser, der indsender luft til varmepumpen, som herved genererer varme, der sendes ud i huset. Anlægget flytter derfor varme fra et sted til et andet. Varmepumpen udnytter varmen i luften, og anvender energien til at opvarme din bolig.

Fordele ved en varmepumpe

 • Varmepumpeanlægget producerer ca. 75 % mere energi end den forbruger
 • Ved køb af et varmepumpeanlæg vil den være tjent ind på ca. 2-5 år
 • Det er en billigere løsning end elvarme, oliefyr og naturgas
 • Ved installation af en varmepumpe nedsætter du dit CO2 forbrug

Varmepumpen kan ligeledes fungere, som et airconditionanlæg. På varme dage, kan anlægget køle rummet ned, så det får den temperatur du ønsker.

Service tjek af din varmepumpe?

Har du allerede en varmepumpe eller har du lige anskaffet en, anbefaler vi altid at få lavet servicetjek på din varmepumpe med jævne mellemrum. Herved er du sikker på, at du får det optimale ud af din varmepumpe.

Vi rådgiver dig i den rette løsning

Er du i tvivl om, en varmepumpe er den rette løsning for dig? er vi klar til at vejlede dig i den rette løsning for dit hjem. Med over 25 servicebiler, servicerer vi Nordsjælland, Storkøbenhavn og her i blandt Helsinge, Hillerød og Frederikssund.

Duemose arbejdsmand 2

Skal vores VVS’er hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for VVS, fjernvarme, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

Palle Duemose

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*