Duemose gravko

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christian Schwærter
Christian Schwærter

Kloakarbejde i hele Nordsjælland

Duemose sørger for din kloak fungerer optimalt. Uanset om du skal ha ordnet en forsikringsskade, eller have lavet en spildevandsløsning eller der bare er knas med din kloak, reparerer og monterer vi det du ønsker og har behov for.

Vi kører ud til hele Nordsjælland, så hvis du har behov for en kloakmester med adskillige års erfaring, kontakt os og så finder vi en løsning på dit kloak problem.

Har du problemer med din kloak?

Vi har hos Duemose adskillige års erfaring med kloakarbejde og alle aspekter inden for kloakbranchen.
Vi har hjulpet mange med deres kloakeringsopgaver– især i området omkring Frederikssund, Hillerød og Helsinge.

Duemose gravko 2

Vi klare alt kloakarbejde

Vi har et fast team af dygtige medarbejdere, der kan rykke ud til dig, hvis du har problemer med kloak eller mistanke om rotter, brud eller lignende.

Inden for kloakservice kan vi bl.a. være behjælpelige med:

Hvad nu hvis uheldet er ude?

Vi udfører også forsikringsskader. Hvis det viser sig, at der er sket brud på din kloak eller, at der er trængt rotter ind, kan vi hjælpe dig.

Dermed klarer vi alt besværet der følger med, samtidig med at vi løser dit problem.

Kloak vand

Hjælp til kloakken i Nordsjælland

Har du mistanke om brud eller lignende på din kloak? Så servicerer vi hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland her i blandt Helsinge, Hillerød og Frederikssund. Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere om vores arbejdsmetoder når vi udfører kloakservice.

Kontakt os på telefon 70 20 14 16. Vi klarer alt kloakarbejde.

Vi kan også være behjælpelige med VVS, fjernvarme, tømrer– og el arbejde.

 

Kloak vand

Vi kan stå for spildevandsløsninger

Duemose Kloak Service tilbyder spildevandsløsninger i forbindelse med de skærpede krav, til korrekt spildevandsløsning i det åbne land. Uanset om du er på udkig efter et traditionelt nedsivningsanlæg, tryknedsivning, minirenseanlæg eller samletanksanlæg, kan vi hos Duemose Kloak Service være behjælpelige med den optimale løsning og et uforpligtende tilbud.

 

Ødelagt kloak

Ingen tænker på deres kloak, før den ikke fungere

Derfor står vi hos Duemose klar til at hjælpe med at få løst problemet, umiddelbart efter det er opstået. Oftest kan problemet løses ved hjælp af adskillelse, samt rensning af vandlåse. I andre tilfælde nødt til at spule kloak systemet.

Hvis problemet synes at være hyppigt forekommende, kan årsagen skyldes brud eller lignende på systemet, og det skal altid undersøges nærmere. Vi kan i den forbindelse være behjælpelige med at undersøge mulige årsager ved hjælp af tv-inspektion af kloakken.

 

Lad os hjælpe med din kloak

Vores faste team af kompetente medarbejdere hjælper dagligt vores mange kunder, og står naturligvis også klar, hvis du får brug for en hjælpende hånd. Vi har mange års erfaring med alt arbejde relateret til kloak og kan med garanti hjælpe dig. Vi har hjulpet mange mennesker med deres kloak i området omkring Frederikssund, Hillerød og Helsinge. Men vi begrænser os ikke hertil, bor du ikke i disse byer, hører vi stadig gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 14 16 og få et uforpligtende tilbud eller en rådgivende samtale.

 

Står du og mangler hjælp til kloak arbejde i Nordsjælland? Så lad os hjælpe dig

Hvis du skal bruge hjælp med kloaken, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*