Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Christian Schwærter
Christian Schwærter

Tv-Inspektion

Har du opdaget, at dit kloaksystem ikke fungerer optimalt? Så er det måske nødvendigt med en tv-inspektion, der kan finde dit kloak problem. Vi sørger for at lave en grundig undersøgelse af dit kloaksystem, for at finde frem til bruddet eller lignende der stopper din kloak i, at fungerer ordentligt. Ring til os og fortæl om dit problem, så står vi klar til at hjælpe.

Hos Duemose Kloakservice tilbyder vi professionel TV-inspektion af kloakker, så du kan få et klart billede af tilstanden i dit kloaksystem. Ved at udføre en TV-inspektion kan vi identificere eventuelle problemer med kloakken, som ellers ikke er synlige ved almindelig inspektion. Dette er en essentiel service for at sikre, at dit kloaksystem fungerer optimalt og undgå uforudsete komplikationer.

Fordelene ved at få lavet en TV-inspektion omfatter ikke kun muligheden for at identificere eksisterende problemer, men også at forudsige potentielle udfordringer, før de udvikler sig til større problemer. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan en TV-inspektion kan beskytte dit hjem og din ejendom.

Duemose gravko

Er du i tvivl om, du har brug for en tv-inspektion?

Vi udfører årligt flere hundrede tv-inspektioner i Nordsjælland, samt i Københavnsområdet.

Når kloakken ikke fungerer, kan det skyldes mange ting. I de fleste tilfælde er det blot et spørgsmål om almindelig vedligeholdelse, som kan løses ved rensning eller spuling. I andre tilfælde, kan det være nødvendigt at få foretaget en tv-inspektion af systemet, for at klarlægge problemet.

Hos Duemose A/S, hjælper vi dagligt vores kunder med tv-inspektion af deres kloaksystemer, i forbindelse med brud og lignende. Kontakt døgnvagten på 70 20 14 16

Professionelt kloak arbejde i Nordsjælland?
Så lad os hjælpe dig

Hvis du skal bruge hjælp med kloaken, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*