Nyt flot badeværelse

Alsidig stab af dygtige håndværkere

Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder så mange løsninger som muligt. Derfor har Duemose en stab af ca. 45 dygtige håndværkere i 6 forskellige håndværksgrupper – VVS, elektriker, kloak, tømrer, murer og malere, der kommer rundt i hele Nordsjælland herunder blandt andet Hillerød og Frederikssund, med udgangspunkt fra kontoret i Helsinge. Derved er vi behjælpelige i langt de fleste typer opgaver. Vi hjælper vores kunder med akutte opgaver inden for rimelig tid, da vi altid har en servicevogn i nærheden.

Flot ny håndvask

VVS’er i Helsinge, Frederikssund og Hillerød

Er du på udkig efter en VVS’er, som har erfaringer indenfor forskelligartet projekter i alle størrelser og formater, så har du fundet den rette. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige serviceydelser og modtager gerne opfordringer på specielle projekt, vi skal ordne. Kontakt os og så finder vi frem til en løsning. Når vi arbejder, arbejder vi ud fra det grundsyn om en bæredygtig tilgang, uden at det påvirker vores priser. Priserne prøver vi selvfølgelig at presse i bund, så vi kan tilbyde en gunstig pris uden at gå ned på kvaliteten.

Håndvask i stykker

En VVS løsning i høj kvalitet

Vi ved at det at få lavet VVS arbejde kan være en dyr og uforudset fornøjelse, og ofte kommer ubelejligt. Vi har derfor fokus på at give vores kunder en kvalitetsfyldt VVS løsning til fordelagtig priser. Dette kan vi gøre ved at arbejde effektivt og gøre arbejdet lettere for os selv med de bedste materialer.

Armaratur bliver lavet

Rådgivning om en god VVS løsning

Gennem dialog og forståelse for kundens ønsker og behov, finder vi i fællesskab de løsninger, der i vores optik er den optimale for vores kunder. Vi rådfører vores kunder ud fra vores viden inden for de fagområder, vi beskæftiger os med. På den måde opnår vi et perfekt og prisfornuftigt resultat.

Udsugning i moderne køkken

Professionel VVS-service: Find den Rette Løsning hos Duemose VVS

Hos VVS i Duemose, er vi din pålidelige VVS-installatør, der leverer den bedste service inden for alle former for VVS-opgaver. Med vores brede vifte af ekspertise udfører vi opgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner Nordsjælland. Vi forstår vigtigheden af at finde den rette løsning til hver enkelt kunde og sørger altid for at overholde den aftalte tid.

Læs mere her om, hvordan vi kan assistere dig med dit næste VVS-projekt, uanset omfanget. Vores erfarne team er dedikeret til at registrere dit behov og levere en skræddersyet service, der passer præcist til dine ønsker og krav. Kontakt os i dag for at diskutere, hvordan vi kan hjælpe dig med at løse dine VVS-udfordringer med professionalisme og præcision.

Mange års erfaring i branchen

Vi har mange års erfaring med udførelse af billig VVS, især i området omkring Frederikssund, Helsinge og Hillerød.

Du kan derfor roligt kontakte os hvis du har problemer med toilet, vask eller noget andet.

Ring og få et uforpligtende tilbud på dit næste VVS projekt

Vi har mange års erfaring med udførelse af billig VVS, især i området omkring Frederikssund, Helsinge og Hillerød. Du kan derfor roligt kontakte os hvis du har problemer med toilet, vask eller noget andet.

Skal vores VVS’er hjælpe dig?

Hvis du skal bruge rådgivning og sparring med en kompetent og professionel VVS’er, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*