BILLIG VVS I HELSINGE, FREDERIKSSUND OG HILLERØD

Er du på udkig efter en VVS’er, som har erfaringer indenfor forskelligartet projekter i alle størrelser og formater, så har du fundet den rette. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige serviceydelser og modtager gerne opfordringer på specielle projekt, vi skal ordne. Kontakt os og så finder vi frem til en løsning. Når vi arbejder, arbejder vi ud fra det grundsyn om en bæredygtig tilgang, uden at det påvirker vores priser. Priserne prøver vi selvfølgelig at presse i bund, så vi kan tilbyde en billig pris uden at gå ned på kvaliteten.    

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Hos Duemose udfører vi alt fra små- til store VVS opgaver for vores kunder. Det gælder eksempelvis alt fra betydningsfulde serviceopgaver til store vand og varme anlæg. Vores hovedfokus er miljøbevidst energi, og vi gør derfor alt, hvad vi kan for at skåne både miljøet og din pengepung. Dermed leverer vi billig VVS arbejde i høj kvalitet. Vi har igennem årene installeret både biobrændselsanlæg, fjernvarme, jord og luftvarme samt solenergi. Opgaverne varierer og spænder vidt, men kunden og dialogen er altid i fokus og prisen holder vi nede for at kunne kalde os billig VVS mand.

EN BILLIG VVS LØSNING I HØJ KVALITET

Vi ved at det kan få lavet VVS arbejde kan være en dyr og uforudset fornøjelse, og ofte kommer ubelejligt. Vi har derfor fokus på at give vores kunder en billig VVS løsning af høj kvalitet. Dette kan vi gøre ved at arbejde effektivt og gøre arbejdet lettere for os selv med de bedste materialer.

ALSIDIG STAB AF DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder så mange løsninger som muligt. Derfor har Duemose en stab af ca. 45 dygtige håndværkere i 6 forskellige håndværksgrupper – VVS, elektrikerkloaktømrermurer og malere, der kommer rundt i hele Nordsjælland herunder blandt andet Hillerød og Frederikssund, med udgangspunkt fra kontoret i Helsinge. Derved er vi behjælpelige i langt de fleste typer opgaver. Vi hjælper vores kunder med akutte opgaver inden for rimelig tid, da vi altid har en servicevogn i nærheden.

RÅDGIVNING OM EN BILLIG VVS LØSNING

Gennem dialog og forståelse for kundens ønsker og behov, finder vi i fællesskab de løsninger, der i vores optik er den optimale for vores kunder. Vi rådfører vores kunder ud fra vores viden inden for de fagområder, vi beskæftiger os med. På den måde opnår vi et perfekt og prisfornuftigt resultat.

MANGE ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Vi har mange års erfaring med udførelse af billig VVS, især i området omkring Frederikssund, Helsinge og Hillerød. Du kan derfor roligt kontakte os hvis du har problemer med toilet, vask eller noget andet.

RING OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ BILLIG VVS

Vi hjælper både private, industri og erhverv. Vi har en stor kundekreds i hele Nordsjælland. Her har vi udført mange forskellige typer VVS -opgaver, og hvis du bor i området, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 70 20 14 16 eller på mail info@duemose.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice