Træpiller

Træpillefyr

Træpillefyr er et velfungerende opvarmningssystem til dit hjem. Hvis du ligger inde med et olie- og gasfyr er det opvarmningssystem sammenlignet med træpillefyr generelt et dyrere og mere krævende system at vedligeholde. Hvis du vil høre mere om fordelene ved et træpillefyr så ring til os eller udfyld vores formular.

Duemose arbejdsmand

Det helt rigtige træpillefyr

Overvejer du at anskaffe dig et fyr, som kan sikre dig en effektiv og miljørigtig forbrænding? Så er vi hos Duemose de rette at rette henvendelse til. Vi kan hjælpe dig med den mest optimale løsning inden for træpillefyr. Foruden at det skåner miljøet, kan du også opnå ganske store besparelser på din varmeregning, hvis du vælger den rette løsning.

Duemose arbejdsmand 2

Træpillefyr: Godt og billigt alternativ til olie- og gasfyr

Et træpillefyr er et billigt alternativ til et traditionelt oliefyr eller naturgasfyr. Udover at være billige, kræver fyrene samtidig ikke meget vedligeholdelse. Som brændsel anvendes der træpiller, som er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO² neutralt, hvilket skåner vores miljø. Derudover er det værd at nævne, at du ofte sparer langt over 50% på din varmeregning!

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du vil blive klogere på dine muligheder inden for træpillefyr, har spørgsmål til hvordan det hele fungerer eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Gennem årene har vi installeret rigtig mange anlæg for vores kunder, og er derfor også godt klædt på til at hjælpe dig. Vi rådgiver og vejleder dig til det rette valg, så du får en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*