Nyt køkken

Dit køkken er det rum der skal hjælpe dig igennem hverdagens travlhed. Vi her hos Duemose står til rådighed som din rådgiver og hjælper dig på vej mod nogle effektive løsninger der passer perfekt til dit køkken. Er det tid til at få opgraderet din emhætte. Har du måske et ønske om at få kogende vand direkte fra vandhanen, eller skal du finde den helt perfekte håndvask, der passer til dit køkken design. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Grohe Essence Smartcontrol

Et køkken skal være smukt og funktionelt

Med sit virvar af madlavning og opvask er køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Det stiller krav til indretning og køkkeninstallationer om elegance, komfort og effektivitet. Du får kvalitet i det arbejde vi laver, i de produkter vi leverer, og i dialogen med dig. Kort sagt: Du får kvalitet hele vejen.

Læs mere herunder om de enkelte produkter og kontakt os for et fordelagtigt tilbud til dit køkken.

Udsugning i moderne køkken

Emhætter

Skal emhætten være frithængende eller vægmonteret, indbygget eller med udtræk?

Der findes mange muligheder, når der skal opsættes en ny emhætte, men overordnet kan de inddeles i udsugningsemhætter og recirkulationsemhætter.

En udsugningsemhætte har direkte udsug til det fri gennem en aftrækskanal. Ønsker du en løsning, hvor udsugningsemhætten tilsluttes et varmegenvindingsanlæg, så den varme luft genbruges til opvarmning af din bolig, har vi flere gode tilbud på en pakkeløsning.

En recirkulationsemhætte har ikke aftræk, men er udstyret med et kulfilter, som årligt skal skiftes eller renses. Køber du emhætte hos os, tilbyder vi en aftale med løbende service.

Duemose VVS sikrer en korrekt montering uanset, hvilken model du foretrækker.

Køkkenvaske

Duemose VVS ved, at en køkkenvask ikke bare er en køkkenvask.

Der findes i dag et bredt udvalg af køkkenvaske. Ikke bare i forskellige størrelser, men også i forskellige materialer og farver. Det er med andre ord muligt at finde en vask, der passer nøjagtigt til dit køkken og dine ønsker.

Duemose VVS er altid klar med råd og vejledning, så du finder den rette vask. Vi står for levering og montering til en konkurrencedygtig pris.

Skal køkkenet bygges om og vasken flyttes, klarer vi også rørarbejdet, så rørene diskret passer ind i køkkenet og samtidig overholder gældende regler.

Quooker håndvask med kogende vand

Køkkenbatterier

Skal det være intelligent armatur, der selv kan regulere vandtrykket, en vandhane med vandsparer eller håndbruser eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra hanen?

Mulighederne er mange, når vandhanen skal skiftes. Her på siden kan du læse mere om de produkter, som vi anbefaler.

Alle produkterne er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav i bygningsreglementet.

Duemose VVS står for leveringen og en korrekt montering.

Har du akut brug for hjælp? så ring til vores døgnservice

Skal vores VVS’er hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for VVS, fjernvarme, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*