Ny pære i lampe

Historien om Duemose

I januar 2003, startede Palle Duemose det vi i dag kender som Duemose. I starten var Duemose udelukkende VVS arbejde og senere udvidede opgaverne sig også til at omfatte kloak arbejde. Virksomheden er siden vokset stille og roligt, og flere medarbejdere er kommet til. I dag er vi ca. 80 medarbejdere fordelt i Helsinge og Frederikssund samt vores sidste skud på stammen – Strø Mølle Maskinsnedkeri i Skævinge.

Vores opgaver spænder vidt og bredt indenfor især det private og forsikringsområdet. Mange kender Duemose som et VVS firma, men vi har gennem årene, udvidet vores arbejdsområder. Vi hjælper dagligt vores kunder indenfor følgende fag – Tømrer, murer, maler, el, VVS, kloak, gulvslibning og maskinsnedker arbejde.

Det sikrer dig som kunde, at ventetiden på næste håndværker, minimeres, da vi selv råder over håndværkerne, og derfor har nemmere ved at planlægge næste skridt i opgaven

Kontakt

Duemose A/S

Nellerødvej 28 3200 Helsinge

T: +45 70201416

E: info@duemose.com

CVR: 26705444

Du kan skrive til os 24 timer i døgnet. Alle forespørgelser bliver læst førstkommende hverdag, og du bliver kontaktet af den rette afdeling.

Har du en akut opgave, så ring til vores døgnvagt på telefon 70 20 14 16.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venlig hilsen Thomas og Palle Duemose

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*