Armaratur bliver lavet

Diverse VVS-artikler

Står du og mangler en helt speciel del, der fuldender dit vvs projekt. Så kan vi hjælpe dig med at finde din ønskede del. Hvis du har behov for rådgivning til hvad et projekt indebærer og hvad du skal bruge, kan vi sørge for at bestille dine vvs artikler hjem. Læs mere om hvad vi kan tilbyde og kontakt os vedrørende dit projekt.

Mangler du nogle vvs-artikler og leder du efter noget helt specifikt – så fortvivl ej!

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde netop de specialdele, du mangler. Her på siden kan du læse mere om vores produkter og service. Kontakt os for råd, vejledning og favorable tilbud

BROEN Ballofix

Hos BROEN Building Installations får du komplette, professionelle systemløsninger af ventiler og fittings til enhver VVS installation fra en leverandør med mange års erfaring

Godt flow gennem enkle løsninger

BROEN BALLOFIX® kugleventilskoncept var en banebrydende opfindelse inden for vvs-industrien. Det unikke design og den gode funktionalitet har på en enkel måde gjort en stor forskel, og vi arbejder fortsat på at skabe nye fordele for dig ved at udvikle og forbedre vores produkter.

Den originale BROEN BALLOFIX® er installeret i mere end 100 millioner installationer rundt om i verden og er med sit gennemtænkte design et solidt og funktionelt produkt, der giver en holdbar og driftsikker løsning. BROEN BALLOFIX® sikrer lave vedligeholdelsesomkostninger og gør det muligt at udskifte komponenter uden at lukke systemet ned. BROEN BALLOFIX® leveres i et bredt sortiment til forskellige samlingsmetoder – både gevind, pres, push og kompression. På den måde kan du altid få netop den løsning, du har brug for.

Metro Therm – Aqua kalkspalter

Kalk findes i alt vand

Kalkholdigt vand forekommer de fleste steder i landet. Kalkpletter på glas i vaskemaskinen, på fliserne i badeværelset og på vandhanerne, er de synlige beviser. Hvad vi ofte ikke ser, er de kalkaflejringer som sker i rør og på varmelegeme, og som giver problemer af alvorlig art. Samtidig er kalken vigtig for vort helbred, så vi vil have en løsning, hvor kalken forbliver i vandet, men mister muligheden for at danne skadelige aflejringer.

Aqua kalkspalter forhindrer at kalken aflejres

Med kalkspalteren forbliver kalken i vandet, men den findeles og skylles med ud i stedet for at danne aflejringer.

Metoden er både effektiv og miljørigtig – man behøver ingen kemiske tilsætninger og vandets smag og kvalitet påvirkes ikke. Desuden kan opvaske- og vaskemidler reduceres med ca. 25 %, da vandets overfladespænding reduceres.

Selv gammel kalk løsnes med Aqua Kalkspalter

Hvor lang tid det tager, at komme af med gamle kalkbelægninger beror på vandets hårdhed, og hvor svære angrebene er. Ofte tager det 6-12 måneder, men belægninger kan stadig findes i op til fem år, hvis vandets hårdhed er højere end 15°dh. Selv gammel og indlejret kalk forsvinder med Aqua Kalkspalter

Skal vores VVS’er hjælpe dig?

Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for VVS, fjernvarme, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

Har du akut brug for hjælp? så ring til vores døgnservice

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 70 20 14 16
info@duemose.com

PD fritlagt

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  Hvad kan vi hjælpe dig med?*