Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Tømrer i Helsinge, Frederikssund & Hillerød


Skal du bruge en erfaren tømrer?

Hos Duemose kan vi varetage alle opgaver inden for tømrerfaget. Vi har gennem årene udført alt fra mindre almindelige tømreropgaver til større erhvervsprojekter. Dette betyder, at vi besidder en bred vifte af kompetencer, hvilket kommer dig til gode som kunde. Uanset om du er privat, erhvervsdrivende eller offentlig institution, kan vi håndtere dit projekt.

 

Alsidig viden inde for faget

Gennem mange års opgaver har vi opnået en stor erfaring inde for tømrerfaget. Vi kan derfor stolt sige at vi kan hjælpe med alle former for tømrerarbejde, og det i høj kvalitet. Vi har gennem tiden hjulpet mange boligejere især i området omkring Frederikssund, Helsinge og Hillerød, der alle har været meget glade for besøget af vores tømrer.

 

Vi kan hjælpe dig med tømreropgaver indenfor:

 

Stærke faglige kompetencer

Trænger din familie til mere plads? Eller skal du blot have renoveret køkkenet? Uanset hvilken situation du står i, kan vores tømrer hos Duemose hjælpe dig. Vi råder over de fleste håndværkergrupper, hvilket betyder, at du som kunde kun har én kontaktperson, hvilket mange af vores tidligere kunder i området omkring Hillerød, Helsinge og Frederikssund, har sat stor pris på.

Det er standard hos os, at vores tømreres rådgivning baseres på energibesparende løsninger, så der tages hensyn til hele din bolig.

 

Kontakt vores tømrer for mere info

Hvis du står over for et nyt projekt, hvad end det omhandler gulve, tagopgaver eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte vores tømrer i dag! Gennem en god dialog, finder vi frem til netop den løsning, som opfylder dine behov. Vi kan klare selv de mest komplicerede opgaver inden for alle typer af tømrer - og snedkerarbejdet. Derudover kan vi også hjælpe med elarbejde, fjernvarme, kloak og VVS. Vores virksomhed har base i Helsinge, men vi har flere kunder i bl.a. Hillerød og Frederikssund. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!