Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Sådan fungerer varmepumpen


Overvejer du at købe en varmepumpe, kan vi hos Duemose A/S levere og installere den for dig. Varmepumpen monteres centralt i dit hjem, så den kan opvarme store dele af din bolig. Udvendigt på husmuren er der monteret en blæser, der indsender luft til varmepumpen, som herved genererer varme, der sendes ud i huset. Anlægget flytter derfor varme fra et sted til et andet. Varmepumpen udnytter varmen i luften, og anvender energien til at opvarme din bolig.

 

Fordele ved en varmepumpe

  • Varmepumpeanlægget producerer ca. 75 % mere energi end den forbruger
  • Ved køb af et varmepumpeanlæg vil den være tjent ind på ca. 2-5 år
  • Det er en billigere løsning end elvarme, oliefyr og naturgas
  • Ved installation af en varmepumpe nedsætter du dit CO2 forbrug

Varmepumpen kan ligeledes fungere, som et airconditionanlæg. På varme dage, kan anlægget køle rummet ned, så det får den temperatur du ønsker.

 

Service tjek af din varmepumpe

Har du allerede en varmepumpe eller har du lige anskaffet en, anbefaler vi altid at få lavet servicetjek på din varmepumpe med jævne mellemrum. Herved er du sikker på, at du får det optimale ud af din varmepumpe. 

 

Vi rådgiver dig i den rette løsning

Er du i tvivl om, en varmepumpe er den rette løsning for dig? er vi klar til at vejlede dig i den rette løsning for dit hjem. Med over 25 servicebiler, servicerer vi Nordsjælland, Storkøbenhavn og her i blandt Helsinge, Hillerød og Frederikssund.