Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Træpillefyr


Det helt rigtige træpillefyr

Overvejer du at anskaffe dig et fyr, som kan sikre dig en effektiv og miljørigtig forbrænding? Så er vi hos Duemose de rette at rette henvendelse til. Vi kan hjælpe dig med den mest optimale løsning inden for træpillefyr. Foruden at det skåner miljøet, kan du også opnå ganske store besparelser på din varmeregning, hvis du vælger den rette løsning.

 

Træpillefyr: Godt og billigt alternativ til olie- og gasfyr.

Et træpillefyr er et billigt alternativ til et traditionelt oliefyr eller naturgasfyr. Udover at være billige, kræver fyrene samtidig ikke meget vedligeholdelse. Som brændsel anvendes der træpiller, som er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO² neutralt, hvilket skåner vores miljø. Derudover er det værd at nævne, at du ofte sparer langt over 50% på din varmeregning!

 

Kontakt os for et godt tilbud

Hvis du vil blive klogere på dine muligheder inden for træpillefyr, har spørgsmål til hvordan det hele fungerer eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Gennem årene har vi installeret rigtig mange anlæg for vores kunder, og er derfor også godt klædt på til at hjælpe dig. Vi rådgiver og vejleder dig til det rette valg, så du får en løsning, der passer til dine behov og ønsker.