Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Stokerkedler


Vælg en grøn energiløsning med stokerkedel og spar penge

Ønsker du at spare penge på din varmeregning? Men du vil samtidig også have en grøn energiløsning? Så kan vi hos Duemose hjælpe dig! Vi tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service inden for stokerkedler. Vælger du et stokeranlæg, kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med biobrændsel som i høj grad skåner miljøet.

Hvis den gamle olietank skal skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem eftersom brændsel som træpiller, korn, halm eller flis er langt rigtig billigt. Derudover er en stokerløsning især fordelagtig for dig, der bor uden for de netbundne energisystemer.

 

Stokerkedler: Optimalt udbytte hele året

Foruden at være miljøvenlig og økonomisk besparende er stokeranlæg driftssikkert og nemt at betjene. Vi giver gerne dit anlæg et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt - til glæde for dig og din pengepung! Vi har både viden og værktøjer til at give dig den bedst mulige service og oplevelse.

 

Vil du høre mere om stokeranlæg?

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder samt de vigtigste overvejelser i forbindelse med anskaffelse af stokeranlæg, står vi til rådighed med kompetent rådgivning. Vi har erfaret at god rådgivning er altafgørende for din besparelse.