Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Oliekedler


Energieffektive oliekedler
Overvejer du en ny og mere effektiv oliekedel? Eller vil du blot blive klogere på, hvilke muligheder du har? Uanset hvad, kan vi hos Duemose hjælpe dig. Hvis du vælger den rigtige model, kan du opnå store besparelser på din varmeøkonomi med en ny energieffektiv oliekedel. Vi har den fornødne viden på området, hvilket kommer dig til gode, når overvejelserne går på udskiftning af oliekedlen.

 

Sikkerhed og effektivitet

I Danmark findes der mange ældre oliekedler, som har mere end 15 år på bagen. Disse er langt mindre effektive end de nye kedler, der er på markedet i dag. Du kan med en ny kedel både opnå en økonomisk besparelse, samtidig med at du får en mere driftssikker kedel, der ikke pludselig bryder sammen. Derudover fylder de nye kedler som regel også langt mindre i fyrrummet, hvor du derved får mulighed for at udnytte pladsen bedre.

 

Kontakt os i dag!

Hvis du overvejer at få skiftet dit gamle fyr, står vi til rådighed med vores ekspertise. Vi guider dig til det rette valg, så du får en model, der passer til dine behov. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder i bl.a. Hillerød, Frederikssund og Helsinge.