Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Jordvarme


Overvejer du jordvarme?

Jordvarme er i dag en ofte benyttet energikilde, som udover at være en vedvarende energikilde også værner om vores miljø. Går du med tanker om at få anskaffet et jordvarmeanlæg som erstatning for din nuværende energikilde? Så kan vi helt sikkert finde den rette løsning for dig!


Vi installerer årligt flere jordvarmeanlæg, og er også gerne behjælpelige, hvis du ønsker vejledning og rådgivning om dit nye jordvarmeanlæg. Der er mange vigtige faktorer som spiller ind, når det rigtige anlæg skal vælges. Derfor er det vigtigt, man er grundig i sit forarbejde, hvilket vi kan garantere, hvis du vælger os.

 

Jordvarmeservice

Benytter du i forvejen jordvarme, men har brug for service af dette? Så kan vi også være behjælpelige på dette område. Vi udfører årligt jordvarmeservice hos vores mange faste kunder, hvilket sikre at jordvarmeanlægget hele tiden fungerer optimalt.  


Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at drøfte dine muligheder for installering af jordvarme, eller har behov for et serviceeftersyn af dit nuværende jordvarmeanlæg, står vi gerne til rådighed! Tag kontakt til os i dag, så finder vi en løsning!