Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Gaskedler


Erfarent arbejde med gaskedler og naturgasanlæg

Hos Duemose har vi en solid erfaring i arbejdet med både gaskedler og naturgasanlæg. 

Står du med en gaskedel der har mange år på bagen? Så kan det hurtigt vise sig at være en god investering at anskaffe sig et nyt – både for din varmeøkonomi og for at skåne miljøet mest muligt. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, for at finde frem til hvilken løsning der passer bedst til økonomien og dine behov.

 
Gode naturgasløsninger

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler. Her findes et hav af muligheder, hvis du går og overvejer, om dit nye fyr skal være til naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr? Eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Uanset hvilken løsning du foretrækker, står vi til rådighed med vedledning og sparring, før du træffer den endelige beslutning. Vi har en bred viden omkring naturgas som vi med glæde deler ud af, når vi skal finde den rette løsning til dig. 

 

Skal vi hjælpe dig?

Når du har brug for en kompetent sparringspartner omkring gaskedler og naturgasanlæg, er vi de rette at henvende sig til. Vi har den fornødne viden på området, hvilket sikre den bedste løsning til din bolig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon og mail.