Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Fjernvarme


Hos Duemose kan vi hjælpe dig med alle aspekter inden for fjernvarme.

 

Har du et ønske om at få fjernvarme?

Skal du have koblet dit fjernvarme anlæg på byens fjernvarme værk eller have opsat et fjernvarme anlæg i dit hjem? Så kan vi med vores mangeårige erfaring helt sikkert hjælpe dig!
Fjernvarme er stadig en populær løsning for mange boligejere, hvis de har adgang til fjernvarme rørene.

 

En løsning med mange fordele

Derudover er der mange fordele ved at bruge fjernvarme:

  • Det er godt for miljøet
  • Det er en billig løsning i forhold til gas, olie eller el
  • Produktionen af varmen uafhængig af brændselstypen, herved bliver CO2-forbruget minimeret

 

Fjernvarme anlægget bruger overskudsvarmen fra elektriciteten og afbrænding af affald på din bys kraftvarmeværk. Herved bliver varmen udnyttet optimalt, hvilket minimerer forureningen.


Hvordan er levetiden på fjernvarme?

Den typiske levetid er på ca. 20-25 år. For at du får det optimale ud af dit anlæg, er det vigtigt, at det er indstillet rigtigt, hvilket vi kan sørge for. Alt efter oliepriserne kan et fjernvarme anlæg tjene sig selv ind på ca. 5-7 år, hvilket også gør fjernvarme til en økonomisk god løsning. 

 

Vi har mange års erfaring 

Vi har gennem mage års opgaver samlet en stor mængde erfaring med installering af fjernvarme. Du kan derfor roligt lade os tage ansvaret for din fjernvarme installation. Vi har hjulpet mange husejere i området omkring Helsinge, Frederikssund og Hillerød med fjernvarme, men hjælper gerne resten af Sjælland.


Lad os rådføre dig om fjernvarme

Skal dit anlæg udskiftes, eller fungerer det ikke optimalt? Så er vi de rette at kontakte! Vi hjælper vores kunder i hele Nordsjælland, herunder bl.a. Helsinge, Hillerød og Frederikssund. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 14 16, uanset om du skal bruge hjælp til elarbejde, vvs, tømrer- eller kloakarbejde