SÅDAN FUNGERER VARMEPUMPEN

Har du gået rundt med en overvejelse om at anskaffe dig en varmepumpe, så er du kommet til det rigtige sted. Duemose hjælper dig med at levere og installeret en varmepumpe i dit hjem. Er du i tvivl om hvad varmepumpen gør og hvad det indebærer. Så læs om det her på siden eller kontakt os. Vi er klar på at hjælpe og rådgive dig frem mod den perfekte løsning til dig. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Overvejer du at købe en varmepumpe, kan vi hos Duemose A/S levere og installere den for dig. Varmepumpen monteres centralt i dit hjem, så den kan opvarme store dele af din bolig. Udvendigt på husmuren er der monteret en blæser, der indsender luft til varmepumpen, som herved genererer varme, der sendes ud i huset. Anlægget flytter derfor varme fra et sted til et andet. Varmepumpen udnytter varmen i luften, og anvender energien til at opvarme din bolig.

 

Fordele ved en varmepumpe

 • Varmepumpeanlægget producerer ca. 75 % mere energi end den forbruger
 • Ved køb af et varmepumpeanlæg vil den være tjent ind på ca. 2-5 år
 • Det er en billigere løsning end elvarme, oliefyr og naturgas
 • Ved installation af en varmepumpe nedsætter du dit CO2 forbrug

 

Varmepumpen kan ligeledes fungere, som et airconditionanlæg. På varme dage, kan anlægget køle rummet ned, så det får den temperatur du ønsker.

SERVICE TJEK AF DIN VARMEPUMPE

Har du allerede en varmepumpe eller har du lige anskaffet en, anbefaler vi altid at få lavet servicetjek på din varmepumpe med jævne mellemrum. Herved er du sikker på, at du får det optimale ud af din varmepumpe. 

VI RÅDGIVER DIG I DEN RETTE LØSNING

Er du i tvivl om, en varmepumpe er den rette løsning for dig? er vi klar til at vejlede dig i den rette løsning for dit hjem. Med over 25 servicebiler, servicerer vi Nordsjælland, Storkøbenhavn og her i blandt Helsinge, Hillerød og Frederikssund. 

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice