TRÆPILLEFYR

Træpillefyr er et velfungerende opvarmningssystem til dit hjem. Hvis du ligger inde med et olie- og gasfyr er det opvarmningssystem sammenlignet med træpillefyr generelt et dyrere og mere krævende system at vedligeholde. Hvis du vil høre mere om fordelene ved et træpillefyr så ring til os eller udfyld vores formular. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

DET HELT RIGTIGE TRÆPILLEFYR

Overvejer du at anskaffe dig et fyr, som kan sikre dig en effektiv og miljørigtig forbrænding? Så er vi hos Duemose de rette at rette henvendelse til. Vi kan hjælpe dig med den mest optimale løsning inden for træpillefyr. Foruden at det skåner miljøet, kan du også opnå ganske store besparelser på din varmeregning, hvis du vælger den rette løsning.

TRÆPILLEFYR: GODT OG BILLIGT ALTERNATIV TIL OLIE- OG GASFYR.

Et træpillefyr er et billigt alternativ til et traditionelt oliefyr eller naturgasfyr. Udover at være billige, kræver fyrene samtidig ikke meget vedligeholdelse. Som brændsel anvendes der træpiller, som er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO² neutralt, hvilket skåner vores miljø. Derudover er det værd at nævne, at du ofte sparer langt over 50% på din varmeregning!

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Hvis du vil blive klogere på dine muligheder inden for træpillefyr, har spørgsmål til hvordan det hele fungerer eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os. Gennem årene har vi installeret rigtig mange anlæg for vores kunder, og er derfor også godt klædt på til at hjælpe dig. Vi rådgiver og vejleder dig til det rette valg, så du får en løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice