STOKERKEDLER

Søger du en grønt energiløsning i et varmesystem, der samtidig giver dig den optimale varme og spare dig penge på din varmeregning. Så burde du overveje en stokerkedel til dit hjem. Vi kan sagtens installerer og efterfølgende lave løbende service på systemet. Ring til os og hør mere om hvad en stokerkedel og vores service kan gøre for dig. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

VÆLG EN GRØN ENERGILØSNING MED STOKERKEDEL OG SPAR PENGE

Ønsker du at spare penge på din varmeregning? Men du vil samtidig også have en grøn energiløsning? Så kan vi hos Duemose hjælpe dig! Vi tilbyder professionel opsætning og efterfølgende service inden for stokerkedler. Vælger du et stokeranlæg, kan du nemt halvere varmeregningen og samtidig fyre med biobrændsel som i høj grad skåner miljøet.

Hvis den gamle olietank skal skiftes, er det en god idé at overveje et stokeranlæg. Udgiften til et nyt anlæg er hurtigt tjent hjem eftersom brændsel som træpiller, korn, halm eller flis er langt rigtig billigt. Derudover er en stokerløsning især fordelagtig for dig, der bor uden for de netbundne energisystemer.

STOKERKEDLER: OPTIMALT UDBYTTE HELE ÅRET

Foruden at være miljøvenlig og økonomisk besparende er stokeranlæg driftssikkert og nemt at betjene. Vi giver gerne dit anlæg et årligt eftersyn, så du får det optimale udbytte året rundt – til glæde for dig og din pengepung! Vi har både viden og værktøjer til at give dig den bedst mulige service og oplevelse.

VIL DU HØRE MERE OM STOKERANLÆG?

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder samt de vigtigste overvejelser i forbindelse med anskaffelse af stokeranlæg, står vi til rådighed med kompetent rådgivning. Vi har erfaret at god rådgivning er altafgørende for din besparelse.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice