PUMPER - BRUGSVAND & VARME

Søger du en vvs’er med speciale i varmesystemer? En vvs’er som kan sørge for du får de rigtige pumper, der giver dig en energibesparelse og en billigere varmeregning, så har du fundet den rigtige vvs’er. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.  

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri
Når du har pumper der skal justeres, repareres eller skiftes, så er Duemose VVS den rette at tage med råd, for varmesystemer er vores speciale.

Du får installation af moderne automatik til varmestyring og montering af lavenergipumper på eksisterende anlæg. Dit vand- og varmesystem bliver grundigt gået igennem, så du får de pumper, der passer til dit system.
 
Med den rigtige pumpeteknologi bliver vandet i radiatorsystemet fordelt effektivt, så du får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene. Den rigtige pumpeteknologi sikrer også, at du altid har et stabilt vandtryk fra alle armaturer.
 
Læs mere om pumperne i menuerne og hold øje med energimærket. Det kan både gavne din økonomi og miljøet.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice