OLIEKEDLER

Har du måske et gammel oliekedel system, der brænder din økonomi op hver måned. Så er vi næsten sikre på at du kan spare penge hver måned, ved at opgradere din Oliekedel til en nyere model. Med vores kernegrundviden kan vi sagtens rådgive og hjælpe dig frem mod et mere effektivt og besparende oliekedelsystem, der vil gavne dig på længere sigt. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Energieffektive oliekedler
Overvejer du en ny og mere effektiv oliekedel? Eller vil du blot blive klogere på, hvilke muligheder du har? Uanset hvad, kan vi hos Duemose hjælpe dig. Hvis du vælger den rigtige model, kan du opnå store besparelser på din varmeøkonomi med en ny energieffektiv oliekedel. Vi har den fornødne viden på området, hvilket kommer dig til gode, når overvejelserne går på udskiftning af oliekedlen.

SIKKERHED OG EFFEKTIVITET

I Danmark findes der mange ældre oliekedler, som har mere end 15 år på bagen. Disse er langt mindre effektive end de nye kedler, der er på markedet i dag. Du kan med en ny kedel både opnå en økonomisk besparelse, samtidig med at du får en mere driftssikker kedel, der ikke pludselig bryder sammen. Derudover fylder de nye kedler som regel også langt mindre i fyrrummet, hvor du derved får mulighed for at udnytte pladsen bedre.

KONTAKT OS I DAG!

Hvis du overvejer at få skiftet dit gamle fyr, står vi til rådighed med vores ekspertise. Vi guider dig til det rette valg, så du får en model, der passer til dine behov. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder i bl.a. Hillerød, Frederikssund og Helsinge.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice