JORDVARME

Jordvarme er en effektiv energikilde, der ofte bliver benyttet, hvilket der også er en god grund til. Den er miljøvenlig og stabil i sin funktion, derfor gør det den til en energikilde, der helt bestemt kan anbefaledes. Med vores mange års erfaring kan vi sagtens installerer jordvarme i dit hjem, rådgive og hjælpe dig til at udvælge det jordvarmeanlæg der passer til dine ønsker og behov. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

OVERVEJER DU JORDVARME?

Jordvarme er i dag en ofte benyttet energikilde, som udover at være en vedvarende energikilde også værner om vores miljø. Går du med tanker om at få anskaffet et jordvarmeanlæg som erstatning for din nuværende energikilde? Så kan vi helt sikkert finde den rette løsning for dig!


Vi installerer årligt flere jordvarmeanlæg, og er også gerne behjælpelige, hvis du ønsker vejledning og rådgivning om dit nye jordvarmeanlæg. Der er mange vigtige faktorer som spiller ind, når det rigtige anlæg skal vælges. Derfor er det vigtigt, man er grundig i sit forarbejde, hvilket vi kan garantere, hvis du vælger os.

JORDVARMESERVICE

Benytter du i forvejen jordvarme, men har brug for service af dette? Så kan vi også være behjælpelige på dette område. Vi udfører årligt jordvarmeservice hos vores mange faste kunder, hvilket sikre at jordvarmeanlægget hele tiden fungerer optimalt.  

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du ønsker at drøfte dine muligheder for installering af jordvarme, eller har behov for et serviceeftersyn af dit nuværende jordvarmeanlæg, står vi gerne til rådighed! Tag kontakt til os i dag, så finder vi en løsning!

 

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice