GASKEDLER

Hos Duemose hjælper vi dig med at vælge det perfekte varmeanlæg. Et Varmeanlæg vi har stor erfaring med at installerer og som fungerer godt, er 
Naturgasanlæg og gaskedler. Det kan være svært og uoverskueligt at vælge, hvad der vil passe perfekt til lige præcist dig. Derfor stiller vi os selv til rådighed som sparingspartnere, for at rådgive dig og finde frem til hvilken løsning der fungerer. Ring til os, så snakker vi om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig. 
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

ERFARENT ARBEJDE MED GASKEDLER OG NATURGASANLÆG

Hos Duemose har vi en solid erfaring i arbejdet med både gaskedel og naturgasanlæg. 

Står du med en gaskedel der har mange år på bagen? Så kan det hurtigt vise sig at være en god investering at anskaffe sig et nyt – både for din varmeøkonomi og for at skåne miljøet mest muligt. Vi tilbyder en grundig gennemgang af din varmeøkonomi, for at finde frem til hvilken løsning der passer bedst til økonomien og dine behov.

GODE NATURGASLØSNINGER

Naturgas er det reneste af de fossile brændsler. Her findes et hav af muligheder, hvis du går og overvejer, om dit nye fyr skal være til naturgas. Skal det være et kondenserende naturgasfyr? Eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Uanset hvilken løsning du foretrækker, står vi til rådighed med vedledning og sparring, før du træffer den endelige beslutning. Vi har en bred viden omkring naturgas som vi med glæde deler ud af, når vi skal finde den rette løsning til dig. 

SKAL VI HJÆLPE DIG?

 

Når du har brug for en kompetent sparringspartner omkring gaskedler og naturgasanlæg, er vi de rette at henvende sig til. Vi har den fornødne viden på området, hvilket sikre den bedste løsning til din bolig. 

 

Du er altid meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 20 14 16, hvor vi står klar til at hjælpe dig! Du kan også skrive en mail på info@duemose.com.

 

 

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice