FJERNVARME

Som din VVS’er hjælper vi med at få installeret og aktiveret fjernvarmeanlægget i din bolig. Fjernvarme er din løsning til en mere økonomisk og miljøvenlig fordel. Ring og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig frem imod en effektiv fjernvarme. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Hos Duemose kan vi hjælpe dig med alle aspekter inden for fjernvarme.

HAR DU ET ØNSKE OM AT FÅ FJERNVARME?

Skal du have koblet dit fjernvarme anlæg på byens fjernvarme værk eller have opsat et fjernvarme anlæg i dit hjem? Så kan vi med vores mangeårige erfaring helt sikkert hjælpe dig!
Fjernvarme er stadig en populær løsning for mange boligejere, hvis de har adgang til fjernvarme rørene.

EN LØSNING MED MANGE FORDELE

Derudover er der mange fordele ved at bruge fjernvarme:

 • Det er godt for miljøet
 • Det er en billig løsning i forhold til gas, olie eller el
 • Produktionen af varmen uafhængig af brændselstypen, herved bliver CO2-forbruget minimeret

 

Fjernvarme anlægget bruger overskudsvarmen fra elektriciteten og afbrænding af affald på din bys kraftvarmeværk. Herved bliver varmen udnyttet optimalt, hvilket minimerer forureningen.

HVORDAN ER LEVETIDEN PÅ FJERNVARME?

Den typiske levetid er på ca. 20-25 år. For at du får det optimale ud af dit anlæg, er det vigtigt, at det er indstillet rigtigt, hvilket vi kan sørge for. Alt efter oliepriserne kan et fjernvarme anlæg tjene sig selv ind på ca. 5-7 år, hvilket også gør fjernvarme til en økonomisk god løsning. 

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING

Vi har gennem mage års opgaver samlet en stor mængde erfaring med installering af fjernvarme. Du kan derfor roligt lade os tage ansvaret for din fjernvarme installation. Vi har hjulpet mange husejere i området omkring Helsinge, Frederikssund og Hillerød med fjernvarme, men hjælper gerne resten af Sjælland.

LAD OS RÅDFØRE DIG OM FJERNVARME

Skal dit anlæg udskiftes, eller fungerer det ikke optimalt? Så er vi de rette at kontakte! Vi hjælper vores kunder i hele Nordsjælland, herunder bl.a. Helsinge, Hillerød og Frederikssund. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 14 16, uanset om du skal bruge hjælp til elarbejdevvstømrer– eller kloakarbejde

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice