Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Diverse VVS-artikler


Leder du efter noget helt specifikt - så fortvivl ej! Vi står klar til at hjælpe dig med at finde netop de specialdele, du mangler.
 
Her på siden kan du læse mere om vores produkter og service.

Kontakt os for råd, vejledning og favorable tilbud

Stop kalken - med AMTech100©

Mange steder i Danmark har vandet i hanerne et© meget højt indhold af kalk. Det er ikke i sig selv et problem.

Problemet er, at kalken samler sig i store og lange kæder af kalk-krystaller. Krystallerne klynger sig sammen og sætter sig fast på alt det, som vandet kommer i berøring med, på sin vej gennem huset: Vandrør, varmtvandsbeholdere, vandhaner, kummer, fliser, opvaskemaskiner, vaskemaskiner, kaffemaskiner etc.

AMTech har udviklet et system, der er i stand til at sprænge kalk-krystallerne ved hjælp af en særlig teknik, baseret på ultralyd. Denne teknik forhindrer kalken i at samle sig, og danne hårde aflejringer, som vi kender det fra tilkalkede installationer og vådrum. Teknikken gør samtidig, at også eksisterende kalk-aflejringer nedbrydes. F.eks. i vandrør og toiletkummer.

Den energi, som AMTech100© tilfører vandet, gør at vandet får karakter af blødt vand (indeholder dog samme mængde kalk som tidligere).

Det behandlede vand vil på sin vej gennem rør o.lign. tiltrække ekstra kalkkrystaller, og det er derfor, at rør og sanitet efter-hånden kommer til at indeholde mindre og mindre kalk.

 

Sundt for både hus, økonomi og miljø

Med AMTech100© kan forbruget af rengøringsmidler, vaskepulver, shampoo og sæbe nedbringes med mindst 25%, og i nogle tilfælde endda op til mere end 40%.

Det er i den forbindelse vigtigt i de første uger at være opmærksom på den tilsatte mængde af vaskemidler, og hele tiden varierer den tilsatte mængde indtil resultatet er helt i top. 
 
Da vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tidligere forbrug og vandets hårdhedsgrad er forskellig, er det en god idé at prøve sig frem i de første par uger.

Kalkfjerner, afkalkningsmidler og skyllemiddel til tøj kan helt undværes, og samlet kan en familie spare omkring kr. 2.600,- årligt på denne konto.

 

 

Broen Ballofix

Hos BROEN Building Installations får du komplette, professionelle systemløsninger af ventiler og fittings til enhver VVS installation fra en leverandør med mange års erfaring.

 

Godt flow gennem enkle løsninger 

BROEN BALLOFIX® kugleventilskoncept var en banebrydende opfindelse inden for vvs-industrien. Det unikke design og den gode funktionalitet har på en enkel måde gjort en stor forskel, og vi arbejder fortsat på at skabe nye fordele for dig ved at udvikle og forbedre vores produkter.

Den originale BROEN BALLOFIX® er installeret i mere end 100 millioner installationer rundt om i verden og er med sit gennemtænkte design et solidt og funktionelt produkt, der giver en holdbar og driftsikker løsning. BROEN BALLOFIX® sikrer lave vedligeholdelsesomkostninger og gør det muligt at udskifte komponenter uden at lukke systemet ned. BROEN BALLOFIX® leveres i et bredt sortiment til forskellige samlingsmetoder - både gevind, pres, push og kompression. På den måde kan du altid få netop den løsning, du har brug for. 

 

Metro Therm - Aqua Kalkspalter

Kalk findes i alt vand
Kalkholdigt vand forekommer de fleste steder i landet. Kalkpletter på glas i vaskemaskinen, på fliserne i badeværelset og på vandhanerne, er de synlige beviser. Hvad vi ofte ikke ser, er de kalkaflejringer som sker i rør og på varmelegeme, og som giver problemer af alvorlig art. Samtidig er kalken vigtig for vort helbred, så vi vil have en løsning, hvor kalken forbliver i vandet, men mister muligheden for at danne skadelige aflejringer.
 

Aqua kalkspalter forhindrer at kalken aflejres
Med kalkspalteren forbliver kalken i vandet, men den findeles og skylles med ud i stedet for at danne aflejringer.

Metoden er både effektiv og miljørigtig – man behøver ingen kemiske tilsætninger og vandets smag og kvalitet påvirkes ikke. Desuden kan opvaske- og vaskemidler reduceres med ca. 25 %, da vandets overfladespænding reduceres.
 

Selv gammel kalk løsnes med Aqua Kalkspalter
Hvor lang tid det tager, at komme af med gamle kalkbelægninger beror på vandets hårdhed, og hvor svære angrebene er. Ofte tager det 6-12 måneder, men belægninger kan stadig findes i op til fem år, hvis vandets hårdhed er højere end 15°dh. Selv gammel og indlejret kalk forsvinder med Aqua Kalkspalter