Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Tag & tagrender – Helsinge, Frederikssund & Hillerød


Skal du have udskiftet tagrenderne?

Hos Duemose står vi til rådighed, hvis din bolig skal have løst en opgave inden for tagarbejde. Holder taget ikke tæt? Eller er du i tvivl om, hvorvidt vandet bliver ledt ordentligt væk? Uanset hvilken situation du står i, kan vi finde en løsning på problemet. Vi har i årenes løb udført adskillige opgaver inden for tagarbejde, hvilket bl.a. indebærer udskiftning og vedligeholdelse af tagrender og nedløbsrør. Desuden tilbyder vi også et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages, før det bliver til større skader.

 

Vedligeholdelse er vigtigt

Det er meget vigtigt, at det udvendige på boligen vedligeholdes ordentligt, for at huset kan stå imod det danske vejr hele året rundt. Derfor tilbyder vi både eftersyn, reparationer og rensning af tagrender og inddækninger, så taget er tæt og vandet ledes ordentligt væk. Vi har ekspertisen til at hjælpe dig, hvis du vil sikre en ordentlig vedligeholdelse af boligen.

 

Vil du høre mere?

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vedligeholde tag og tagrender på dit hus, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi har kompetencerne til at løse en bred vifte af opgaver, når det kommer til tagarbejde.