FACADEARBEJDE

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

TRÆNGER DIN FACADE TIL EN KÆRLIG HÅND?

Duemose kan hjælpe dig, hvis facaden på dit hus har brug for en renovering. Hvad enten boligen har været udsat for sætningsskader, vanrøgt eller noget tredje, kan vi garantere en god løsning så din facade igen bliver flot at se på. Gennem årene har vi udført adskillige opgaver inden for facadearbejde, hvilket har givet os en solid erfaring og ekspertise på området. Vi har hjulpet mange kunder med deres facader i bl.a. Helsinge, Hillerød, Frederikssund og resten af Nordsjælland.

VORES EKSPERTISE STÅR TIL RÅDIGHED

Ser facaden ikke længere ud, som du ønsker det? Eller trænger den bare til fornyelse? Uanset om opgaven er lille eller stor, simpel eller kompleks, kan vi hjælpe dig. Du har mulighed for at bruge os som en professionel sparringspartner, når facaden trænger til et opfriskende løft. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og krav, da vi ved, at ingen opgaver er ens.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Hvis du går rundt med tanker omkring renovering af facaden, men er i tvivl om, hvordan det bedst muligt skal gribes an, er vi de rette at kontakte. Vi tager gerne uddybende snak om, hvordan vi får din facade til at se flot ud igen. Du er velkommen til at tage kontakt til os på telefon og mail.

Få et tilbud

    Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice