TØMREROPGAVER UDFØRES I HELE NORDSJÆLLAND

Står du og mangler en kompetent tømrer, der kan tage sig at dit tømreprojekt, så kan du med ro i sindet vælge os. Vi har mange års erfaring inden for tømrerbranchen og har siddet med mange forskellige tømreropgaver igennem tiden. Derfor har vi den viden der skal til, for at klare alle slags opgaver. Vores kvalifikationer giver os blandt andet muligheden for at hjælpe med dit køkkenprojekt eller dit tag, som skal repareres. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

SKAL DU BRUGE EN ERFAREN TØMRER?

Hos Duemose kan vi varetage alle opgaver inden for tømrerfaget. Vi har gennem årene udført alt fra mindre almindelige tømreropgaver til større erhvervsprojekter. Dette betyder, at vi besidder en bred vifte af kompetencer, hvilket kommer dig til gode som kunde. Uanset om du er privat, erhvervsdrivende eller offentlig institution, kan vi håndtere dit projekt.

ALSIDIG VIDEN INDE FOR FAGET

Gennem mange års opgaver har vi opnået en stor erfaring inde for tømrerfaget. Vi kan derfor stolt sige at vi kan hjælpe med alle former for tømrerarbejde, og det i høj kvalitet. Vi har gennem tiden hjulpet mange boligejere især i området omkring Frederikssund, Helsinge og Hillerød, der alle har været meget glade for besøget af vores tømrer.

VI KAN HJÆLPE DIG MED TØMREROPGAVER INDENFOR:

STÆRKE FAGLIGE KOMPETENCER

Trænger din familie til mere plads? Eller skal du blot have renoveret køkkenet? Uanset hvilken situation du står i, kan vores tømrer hos Duemose hjælpe dig. Vi råder over de fleste håndværkergrupper, hvilket betyder, at du som kunde kun har én kontaktperson, hvilket mange af vores tidligere kunder i området omkring Hillerød, Helsinge og Frederikssund, har sat stor pris på.

Det er standard hos os, at vores tømreres rådgivning baseres på energibesparende løsninger, så der tages hensyn til hele din bolig.

KONTAKT VORES TØMRER FOR MERE INFO

Hvis du står over for et nyt projekt, hvad end det omhandler gulve, tagopgaver eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte vores tømrer i dag! Gennem en god dialog, finder vi frem til netop den løsning, som opfylder dine behov. Vi kan klare selv de mest komplicerede opgaver inden for alle typer af tømrer – og snedkerarbejdet. Derudover kan vi også hjælpe med elarbejdefjernvarmekloak og VVS. Vores virksomhed har base i Helsinge, men vi har flere kunder i bl.a. Hillerød og Frederikssund. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice