FACADEARBEJDE

Har din facade brug for en Renovering? Hos Duemose sørger vi for et professionelt stykke arbejde med en høj kvalitet i vores resultat. Som din kompetente tømrer kan vi hjælpe dig, uanset hvor stor eller indviklet opgaven er. Kontakt os nu og fortæl os om dit facade projekt, så hjælper vi dig med vores ekspertise.    

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

TRÆNGER DIN FACADE TIL EN KÆRLIG HÅND?

Duemose kan hjælpe dig, hvis din facade på huset har brug for en renovering. Hvad enten boligen har været udsat for sætningsskader, vanrøgt eller noget tredje, kan vi garantere en god løsning så din facade igen bliver flot at se på. Gennem årene har vi udført adskillige opgaver inden for facade arbejde, hvilket har givet os en solid erfaring og ekspertise på området. Vi har hjulpet mange kunder med deres facader i bl.a. Helsinge, Hillerød, Frederikssund og resten af Nordsjælland. Og har du brug for en dygtig tømrer i Nordsjælland hjælper vi også gerne dig.

VORES EKSPERTISE STÅR TIL RÅDIGHED

Ser din facade ikke længere ud, som du ønsker det? Eller trænger den bare til fornyelse? Uanset om opgaven er lille eller stor, simpel eller kompleks, kan vi hjælpe dig. Du har mulighed for at bruge os som en professionel sparringspartner, når facaden trænger til et opfriskende løft. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og krav, da vi ved, at ingen opgaver er ens.

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Hvis du går rundt med tanker omkring renovering af facaden, men er i tvivl om, hvordan det bedst muligt skal gribes an, er vi de rette at kontakte. Vi tager gerne uddybende snak om, hvordan vi får din facade til at se flot ud igen. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 14 16 og få et uforpligtende tilbud eller en rådgivende samtale.

Få et tilbud

    Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice