DIN TØMRER I NORDSJÆLLAND

Står du og mangler en kompetent tømrer, der kan tage sig at dit tømreprojekt, så kan du med ro i sindet vælge os. Duemose har mange års erfaring inden for tømrerbranchen og har siddet med mange forskellige tømreropgaver igennem tiden. Derfor har vi den viden der skal til, for at klare alle slags opgaver. Vores kvalifikationer giver os blandt andet muligheden for at hjælpe med dit køkkenprojekt eller dit tag, som skal repareres. Kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

DIN LOKALE TØMRER

Duemose er som din tømrer i Nordsjælland altid klar til at hjælpe. Vi er stolte af at kunne bidrage til skabe værdi og glæde i vores lokalmiljø. Som et tømrerfirma i Nordsjælland har vi gennem årene udviklet unikke indsigter i behovet for folk der bor i området. Dette har gjort, at vi allerede fra starten af vores samarbejde har en fællesforståelse for forventninger og kvaliteten af resultaterne. Dette gør at vores vi hurtigt og effektivt kan starte vores byggeprojekt, og du snart vil stå med et sublimt resultat.

Når du beder os om hjælp som din tømrer i Nordsjælland, kommer vi når du kalder. Derfor har vi også valgt primært at arbejde i byer tæt ved os. Du skal derfor ikke betale for lang transport, og vi vil hurtigt kunne indhente de nødvendige materialer. Du kan som boligejer i Frederikssund, Helsinge eller Hillerød derfor læne dig tilbage, og lade et detalje orienteret og erfarent tømrerfirma realisere dine byggedrømme.

Har du brug for en dygtig tømrer i Helsinge, Frederikssund, Hillerød eller omegn? Hvorfor så ikke vælge et tømrerfirmaer med mange års erfaring med de unikke behov der er gældende i Nordsjælland?

SKAL DU BRUGE EN ERFAREN TØMRER I NORDSJÆLLAND?

Hos Duemose kan vi varetage alle opgaver inden for tømrerfaget. Vi har gennem årene udført alt fra mindre almindelige tømreropgaver til større erhvervsprojekter. Dette betyder, at vi besidder en bred vifte af kompetencer, hvilket kommer dig til gode som kunde. Uanset om du er privat, erhvervsdrivende eller offentlig institution, kan vi håndtere dit projekt.
Som din tømrer i Hillerød, Frederikssund eller Helsinge sørger vi for at dit byggeprojekt bliver ført ud i virkeligheden. Når vi indgår et samarbejde, baserer vi altid vores plan, arbejde og løsninger på dine behov og tanker. Vi sørger for at gennemgår alle detaljer, områder og aspekter før vores arbejde begynder. Dermed kan du være sikker på, at du får leveret resultater der med sikkerhed vil skabe tilfredshed, glæde og gavn.

Med mange års erfaring som tømrer i Hillerød og resten af Nordsjælland, har vi nemlig erfaret, at de bedste resultater opstår når begge parter har en fællesforståelse opgaven. Du vil i løbet af vores samarbejde dermed kunne søge rådgivning og vejledning. Et dybere kendskab til vores arbejde giver dig ligeledes mulighed for, at kunne stille spørgsmål undervejs.

Hos Duemose er service og kvalitet nemlig to sider af samme sag. Så søger du en erfaren og serviceminded tømrer i Helsinge eller omegnen, så er vi det rette firma for dig.

Få et tilbud

  ALSIDIG VIDEN INDE FOR FAGET

  Gennem mange års opgaver har vi opnået en stor erfaring inde for tømrerfaget. Vi kan derfor stolt sige at vi kan hjælpe med alle former for tømrerarbejde, og det i høj kvalitet.

  Og gennem tiden har vi nøje udviklet, optimeret og raffineret vores metoder og teknikker til boliger i Nordsjælland. Vi har nemlig erfaret, at når du skal bruge en tømrer i Frederikssund, Helsinge eller Hillerød, er der visse krav og forventninger der skal imødekommes.

  Og det er langt fra alle tømrerfirmaer der har denne forståelse. Vi har gennem tiden hjulpet mange boligejere især i området omkring Frederikssund, Helsinge og Hillerød, der alle har været meget glade for besøget af vores tømrer.

  Duemose tømrer

  Eksperter i faget

  Blandt vores hold finder du eksperter og specialister indenfor alle områder af faget. Dermed skal du, uanset typen af din opgave, altid være sikker på at den bliver varetaget af nogle af de bedste fagmænd i tømrerbranchen. For altid at kunne levere de bedste resultater, har vi derfor også strenge krav i forhold til at arbejde hos Duemose. Ikke kun er vores ansatte vores ansigt til offentligheden, men de skal også kunne levere resultater og løsninger der lever op til vores standarder. For at blive en af vores tømrere, skal en fagmand kunne dokumentere en dyb, teknisk forståelse for det at være tømrer i Nordsjælland, samt have bevist at han har evnerne det kræver at kunne levere holdbare løsninger der skaber tilfredshed.

  VI KAN HJÆLPE DIG MED TØMREROPGAVER

  Trænger din bolig til et nyt tag? Eller skal du blot have lavet en facaderenovering? Uanset hvilken situation du står i, kan vores tømrer hos Duemose hjælpe dig. Vi råder over de fleste håndværkergrupper, hvilket betyder, at du som kunde kun har én kontaktperson, hvilket mange af vores tidligere kunder i området omkring Hillerød, Helsinge og Frederikssund, har sat stor pris på.

  Det er standard hos os, at vores tømreres rådgivning baseres på energibesparende løsninger, så der tages hensyn til hele din bolig.

  Som din tømrer i Nordsjælland kan vi hjælpe dig med alle opgaver, uanset størrelse. Derfor er du med os som din samarbejdspartner altid sikker på kvalitet og holdbarhed. Og når det kommer til større og mere kompliceret byggeprojekter, er det en enorm fordel. Søger du professionel hjælp til planlægningen og konstruktionen af din næste tilbygning, er Duemose det tømrerfirma du ønsker.

  Siden virksomhedens opstart har vi hjulpet utallige danskere med alle former for tilbygninger og udvidelser i hjemmet. Uanset om du ønsker en ny udestue, en forlængelse af dit køkken eller en ny etage i dit hjem, besidder vi ressourcerne, erfaringerne og kompetencerne til at skabe sublime resultater.

  Når du skal bruge en tømrer i Nordsjælland til dit tilbygningsprojekt, skal du derfor endelig ikke tøve med at kontakte os. Sammen gennemgår vi dine ønsker, tanker og behov og finder frem til den helt rigtige løsning.

  Køkkenet er en af de mest personlige områder af dit hjem. Størrelsen af din familie, samt hvordan du befærder dig i det har stor betydning på både konstruktionen og designet af dit køkken. Med Duemose som din tømrer i Nordsjælland, får du adgang til ekspert i tømre og snedkerfaget. Vores dygtige medarbejdere kan varetage et hvert behov, og skabe det perfekte køkken til dit hjem.

  anset om du ønsker et stort køkken med plads til eksperimenter og kreative udfoldelser, et intimt køkken hvor du kan finde ro og fred eller et samtalekøkken med plads til hygge, familie og venner.

  Vi designer og optimere dit køkken til din bolig, og sørger for at det kan anvendes som du har behov for det.

  Gulvet i dit hjem vil gennem tiden opleve en enorm mængde slid og trafik. Derfor skal dit gulv kunne modstå lidt af hvert. Yderligere vil dine gulve binde hele dit hjems udseende og design sammen. Gulvet skal derfor kunne tåle lidt af hvert, mens det skaber en æstetisk værdi. Hos Duemose arbejder vi med en masse forskellige træsorter og materialer.

  Du vil derfor have stor mulighed for at skabe det helt rette look til dit gulv. Yderligere anvender vi kun de bedste materialer, så dit gulvs holdbarhed og levetid vil være så solidt som muligt. Som din tømrer i Nordsjælland finder du både erfaring med design og materialer. Når du beder os om hjælp til at skabe dit drømmegulv, vil du altid få leveret resultater af højeste kvalitet.

  Hos Duemose tilbyder vi fleksible og skræddersyet løsninger til boligforeninger, der søger et fast samarbejde med et tømrerfirma i Nordsjælland. Her kan vi assistere med vedligeholdelse, reparationer og renoveringer af lejligheder. Ligeledes er vi også udstyret til at varetage opgave som udskiftninger af vinduer og døre, samt andre former for tømrerarbejde. Som din boligforenings faste tømrer i Nordsjælland, sørger vi for at holde et overblik over alle opgaver og behov der måtte være.

  Taget er en af de vigtigeste konstruktioner i dit hjem. Ikke kun holder det elementerne ude, men dit tag har en enorm rolle i isoleringen af din bolig. Varme stiger op. Derfor vil det største varmetag i din bolig finde sted i eller omkring loftet eller taget. Som din tømrer i Nordsjælland kan Duemose varetage enhver tømreropgave omhandlende tag eller tagrender. Uanset om du ønsker en tagrenovation, tagreparationer, isolering eller en udskiftning af dit tag. Ønsker du at lære mere om vores tømrerarbejde med tage i Nordsjælland, kan du klikke her.

  Facaden på din bolig vil ofte være noget af det første, der vil blive lagt mærke til. Dog tilføjer din facade ikke kun æstetisk værdi. Facaden er med til at isolere din bolig, samtidigt med at den beskytter de indre konstruktioner. Yderligere vil en flot og funktionel facade også bringe værdien af din bolig op. Som din tømrermester i Nordsjælland kan vi løse ethvert problem og varetage enhver opgave. Læs mere om hvilke fordele du kan finde med en professionel udført facaderenovering af dit tømrerfirma i Nordsjælland.

  HJÆLP MED RENOVERINEGN

  Boligen er for de fleste et af de vigtigste aspekter af deres liv. Hjemmet er en oase, hvor man kan genoplade side batterier og finde sindsro. Det er her du er fuldstændig fri til at være dig selv, og udtrykke dit inderste væsen. Hjemmet transformeres dermed fra et sted hvor du sover og opbevare dine ejendele, til en forlængelse af dig selv.

  Din personlighed vil i løbet af årene sive ind i boligens DNA, dets energi og udtryk. Det er derfor vigtigt, at din bolig besidder de kvaliteter og rammer der sikrer dig, at du kan være dig selv. Og når du har brug for at ændre og forme dit hjem, står Duemose klar til at assistere dig.

  Som din tømrer i Nordsjælland har vi gennem tiden erfaret, at boligen en gang imellem godt kan blive lidt kedelig. Hvad end dette skyldes slid og tidens tegn, eller at du har fået en fantastisk og spændende ide for hvordan din bolig kunne se ud, varierer meget. Renoveringer kommer i mange typer, former og størrelser.

  Dog har de alle rod i at optimere og forbedre hjemmet. Måske er familien vokset, og du har brug for mere plads. Eller måske har du opdaget en ny interesse, og ønsker plads til at udforske denne. Eller måske er det blot ved at være tid til et nyt, frisk put af liv og energi i hjemmet.

   

  Tagarbejde - Duemose

  Hos Duemose finder du et tømrerfirma med kompetencerne og erfaringen til at skabe unikke og personlige resultater. Som din tømrer i Nordsjælland tager vores arbejde altid udgangspunkt i dine ønsker, tanker og ideer. Intet boligprojekt er for stort eller småt, for simpelt eller kompliceret. Med mere end 20 års erfaring i byggebranchen, har vores eksperter og medarbejdere realiseret utallige boligdrømme, og vi står også klar til at hjælpe dig.

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Duemose A/S er ikke kun din tømrer i Helsinge og resten af Nordsjælland. For at kunne varetage enhver byggeopgave du måtte have, har vi samlet de bedste fagmænd indenfor alle håndværkerfag. Kræver dit byggeprojekt håndværkere indenfor flere forskellige fag, er du derfor kommet til det rette firma. I stedet for, at du skal kontakte flere firmaer, har du hos Duemose mulighed for, at få opfyldt dine boligdrømme ét sted.

  Dermed er du sikret, at alle håndværkere og fagmand arbejder ud fra samme plan, og med samme metoder. På denne måde reduceres chancen for misforståelser. Skal du for eksempel bruge en tømrer og en elektriker i Nordsjælland, finder du begge fagmænd hos os. Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS– og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  MODTAG ET TILBUD FRA DIN TØMRER I NORDSJÆLLAND

  Hvis du står over for et nyt projekt, hvad end det omhandler gulve, tagopgaver eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte vores tømrer i dag! Gennem en god dialog, finder vi frem til netop den løsning, som opfylder dine behov. Vi kan klare selv de mest komplicerede opgaver inden for alle typer af tømrer – og snedkerarbejdet. Derudover kan vi også hjælpe med elarbejde, fjernvarme, kloak og VVS. Vores virksomhed har base i Helsinge, men vi har flere kunder i bl.a. Hillerød og Frederikssund. 

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice