HAR DU BEHOV FOR EN PROFESSIONEL MURER?

Duemose består af en samling dedikerede erfarende murerfolk, som er klar til at stå for dit murerprojekt. Vi tilbyder blandt andet vores service inden for renovering af tegltag, badeværelse, skorsten og meget mere. Din dygtig murermester omkring Helsinge, Frederikssund, Gribskov eller Hillerød. Kontakt os i dag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Duemose har kompetencer inden for mange grene af håndværk, herunder også murerarbejde. Har du behov for et professionelt firma, der laver tingene ordentligt, er det Duemose, du skal have fat i. Vi har samlet et hold af dygtige murere, som kan hjælpe dig med de fleste mureropgaver. Det kan være i forbindelse med både større eller mindre ombygninger, samt andre forefaldende renoveringer og behandlinger. Både hos private og erhvervskunder.

 

Står du foran dit næste byggeprojekt og mangler du en dygtig murermester omkring Helsinge, Frederikssund, Gribskov eller Hillerød, behøver du ikke længere lede rundt i håndværkerjunglen. Duemose er det sikre valg, hvor en bred viden inden for forskellige håndværkerfag altid er tilgængelig. Derudover får du en kompetent samarbejdspartner med til at overskue dit projekt.

MURERARBEJDE HOS DUEMOSE

Vi har en bred og alsidig profil og udfører derfor mange forskellige slags opgaver inden for murerarbejde. Hos Duemose kan du få udført alt inden for den brede skarre af murerarbejde. Så lad os høre, hvad du har brug for hjælp til.

 

Vores kompetencer inden for murerarbejde dækker bl.a. over følgende opgaver:

 • Lægning og opsætning af fliser
 • Facadebehandling
 • Renovering af skorsten
 • Isætning af isokern i skorsten
 • Forskellige former for støbeopgaver
 • Sikring af vådrum
 • Udvendig isolering af facader
 • Renovering og oplægning af tegltage
 • Renovering af badeværelser mm.

DERFOR SKAL DU VÆLGE DUEMOSE TIL DIN NÆSTE MUREROPGAVE

Slip for at skulle koordinere mellem forskellige håndværkere, vælg Duemose og lad ét samlet firma stå for alle dele af dit byggeprojekt. Hos Duemose har vi kompetencer inden for næsten alle afskygninger af håndværkerarbejde. Du kan derfor bruge vores murermestre som en del af totalentreprise hos os, hvor vi også gerne varetager andre dele af dit projekt. Dermed kan du uden bekymring overlade alle opgaverne, der opstår i forbindelse med et byggeprojekt, til vores dygtige team af håndværkere. Vi sørger for at gøre byggeriet mere overskueligt og for at hele byggeprocessen forløber mere gnidningsfrit.

PRISEN PÅ EN PROFESSIONEL MURER

Prisen på opgaver hos et murerfirma vil altid variere alt efter omfanget på opgaven, hvorfor det kan være svært at sætte faste priser. Hos Duemose tilbyder vi dog altid kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser. Du kan som kunde altid henvende dig til Duemose med en forespørgsel om det murerarbejde, du skal have udført. Med din forespørgsel i tankerne vil vores murer vende tilbage med et godt tilbud på opgaven.

Kontakt os på telefon 70 20 14 16.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores håndværkere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for EL -, VVS- og kloakbranchen samt tømrer, murer og maler branchen, er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL DUEMOSE HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent håndværker inden for EL, VVS, kloak, tømrer, murer eller maler, er du velkommen til at kontakte os døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice