Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Har du behov for en professionel murermester?


Duemose har kompetencer inden for mange grene af håndværk, herunder også murerarbejde. Har du behov for et professionelt firma, der laver tingene ordentligt, er det Duemose, du skal have fat i. Vi har samlet et hold af dygtige murer, som kan hjælpe dig med de fleste mureropgaver, der opstår i forbindelse med både større eller mindre ombygninger samt andre forefaldende renoveringer og behandlinger hos både private og erhvervskunder.

 

Står du foran dit næste byggeprojekt og mangler du en dygtig murermester omkring Helsinge, Frederikssund, Gribskov eller Hillerød, behøver du ikke længere lede rundt i håndværkerjunglen. Duemose er det sikre valg, hvor en bred viden inden for forskellige håndværkerfag altid er tilgængelig, og hvor du får en kompetent samarbejdspartner med til at overskue dit projekt.

 

Murerarbejde hos Duemose

Vi har en bred og alsidig profil og udfører derfor mange forskellige slags opgaver inden for murerarbejde. Hos Duemose kan du få udført alt inden for den brede skarre af murerarbejde, så lad os høre, hvad du har brug for hjælp til.

 

Vores kompetencer inden for murerarbejde dækker bl.a. over følgende opgaver:

  • Lægning og opsætning af fliser
  • Facadebehandling
  • Renovering af skorsten
  • Isætning af isokern i skorsten
  • Forskellige former for støbeopgaver
  • Sikring af vådrum
  • Udvendig isolering af facader
  • Renovering og opsætning af tegltage
  • Renovering af badeværelser mm.

 

Derfor skal du vælge Duemose til din næste mureropgave

Slip for at skulle koordinere mellem forskellige håndværkere, vælg Duemose og lad ét samlet firma stå for alle dele af dit byggeprojekt. Hos Duemose har vi kompetencer inden for næsten alle afskygninger af håndværkerarbejde, og du kan derfor bruge vores murermestre som en del af totalentreprise hos os, hvor vi også gerne varetager andre dele af dit projekt. Dermed kan du uden bekymring overlade alle opgaverne, der opstår i forbindelse med et byggeprojekt, til vores dygtige team af håndværkere. Vi sørger for at gøre byggerodet mere overskueligt og for at hele byggeprocessen forløber mere gnidningsfrit.

 

Prisen på en professionel murer

Prisen på opgaver hos et murerfirma vil altid variere alt efter omfanget på opgaven, hvorfor det kan være svært at sætte faste priser. Hos Duemose tilbyder vi dog altid kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, og du kan som kunde altid henvende dig til Duemose med en forespørgsel om det murerarbejde, du skal have udført. Med din forespørgsel i tankerne vil vores murer vende tilbage med et godt tilbud på opgaven.