PROFESSIONELT MALERFIRMA I HELSINGE

Her hos Duemose står vi klar med et erfarent malerteam, bestående af nogle professionelle kompetente folk. Vi kan klare komplekse opgaver i alle størrelser inden for både privat og erhverv. Vores kompetencer strækker sig langt ud over malererhvervet og derfor kan vi tilbyde totalentreprise, hvis du står med et projekt, der kræver flere håndværksgrupper indover. Kontakt os og modtag et tilbud til en konkurrencedygtig pris. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Tekniq
Dansk Byggeri

Mangler du en kompetent maler? Hos Duemose tilbyder vi en professionel håndværkervirksomhed, der dækker området omkring Helsinge, Hillerød, Gribskov og Frederikssund. Som det alsidige firma, Duemose er, har vi kompetencer inden for en bred vifte af håndværksarbejde, herunder udfører vi også en lang række af forskellige opgave, der har med malerarbejde at gøre.

Malerarbejdet kan laves som en del af en totalentreprise, hvor vi hos Duemose også gerne varetager opgaver inden for andre grene af håndværk. Duemose råder over et lille hold af dygtige malere, som alle varetager de gængse maleropgaver, store som små.

KVALITETSBEVIDST MALERARBEJDE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi har stort fokus på at vores elektrikere leverer el-arbejde af højeste kvalitet. En elektriker er ham der sørger for dit hus har strøm, og er derfor en vigtig faktor. Vi har hjulpet mange boligejere med el installationer i området omkring Helsinge, Hillerød og Frederikssund, men kommer gerne ud til resten af Sjælland.

HVAD KOSTER EN MALER HOS DUEMOSE?

Det kan være svært at sætte en fast pris på malerarbejde, da denne vil afhænge af en lang række faktorer. Prisen vil derfor altid afhænge af opgaven og dens omfang, herunder også hvor meget for- og efterbehandling, der kræves. Kontakter du os hos Duemose er du sikker på at få et tilbud til en konkurrencedygtig pris, der går hånd i hånd med kvaliteten af det udførte arbejde. Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, og lad os hjælpe dig med din næste maleropgave.

DERFOR SKAL DU VÆLGE DUEMOSE SOM DIT MALERFIRMA

Hos Duemose har vi kompetencer inden for næsten alle afskygninger af håndværk, og du kan derfor få totalentreprise hos Duemose. Dermed kan du uden bekymring overlade alle opgaverne, der opstår i forbindelse med et byggeprojekt, til vores dygtige håndværkere. Med vores alsidige profil har vi hos Duemose mulighed for at være en samlet leverandør af mange forskellige ydelser, så det kun er nødvendigt med én håndværker til alle opgaverne. Midt i al byggerodet slipper du altså for koordineringen og byggestyringen af forskellige håndværkere og arbejdsopgaver, da vi tager os af det hele og problemfrit kan koordinere med hinanden, så alt går til på bedste og mest effektive vis.

Kontakt os på telefon 70 20 14 16.

Få et tilbud

  ET STÆRKT TVÆRFAGLIGT TEAM

  Hos Duemose A/S lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores arbejde. For at opnå en god service og udførelse af vores arbejde, er vores elektrikere hele tiden opdateret inden for de nyeste teknologier, hvilket sikrer vores kunder, at de får det bedste resultat.

  Med mange års erfaring og stort kendskab inden for elektriker -, VVS- og kloakbranchen er vi tilsammen et stærkt team, der altid prioriterer kvalitet, dialog og service.

  SKAL VORES ELEKTRIKER HJÆLPE DIG?

  Hvis du skal bruge en kompetent elektriker inden for el, VVS, fjernvarme, tømrer eller kloak, er du velkommen til at kontakte på døgnet rundt på telefon 70 20 14 16.

  Vi har kunder fra blandt andet Frederikssund, Hillerød og Helsinge, men hjælper gerne i hele Nordsjælland.

  Har du akut brug for hjælp, så ring til vores døgnservice