Døgnservice 70 20 14 16 info@duemose.com

Professionelt malerfirma i Helsinge


Hos Duemose tilbyder vi en professionel håndværkervirksomhed, der dækker området omkring Helsinge, Hillerød, Gribskov og Frederikssund. Som det alsidige firma, Duemose er, har vi kompetencer inden for en bred vifte af håndværksarbejde, herunder udfører vi også en lang række af forskellige opgave, der har med malerarbejde at gøre.

 

Malerarbejdet kan laves som en del af en totalentreprise, hvor vi hos Duemose også gerne varetager opgaver inden for andre grene af håndværk. Duemose råder over et lille hold af dygtige malere, som alle varetager de gængse maleropgaver, store som små.

 

Kvalitetsbevidst malerarbejde for private og erhverv

Hos Duemose finder du en verden af håndværk, og så snart du har stiftet bekendtskab med os, behøver du ikke lede længere. Hos os bliver tingene lavet ordenligt, og der bliver aldrig sprunget over, hvor gærdet er lavest, hvorfor kvalitet er et af nøgleordene hos Duemose.

 

Vi udfører de fleste former for maleropgaver og ser derved os selv som en bygningsmaler i bred forstand. Hos Duemose kan vi bl.a. hjælpe med følgende opgaver ved dit byggeprojekt:

 

  • Spartling af vægge og lofter
  • Opsætning af væv, filt og tapet
  • Maling af vægge og lofter
  • Behandling af ind- og udvendigt træværk og murværk

 

Hvad koster en maler hos Duemose?

Det kan være svært at sætte en fast pris på malerarbejde, da denne vil afhænge af en lang række faktorer. Prisen vil derfor altid afhænge af opgaven og dens omfang, herunder også hvor meget for- og efterbehandling, der kræves. Kontakter du os hos Duemose er du sikker på at få et tilbud til en konkurrencedygtig pris, der går hånd i hånd med kvaliteten af det udførte arbejde. Hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, og lad os hjælpe dig med din næste maleropgave.

 

Derfor skal du vælge Duemose som dit malerfirma

Hos Duemose har vi kompetencer inden for næsten alle afskygninger af håndværk, og du kan derfor få totalentreprise hos Duemose. Dermed kan du uden bekymring overlade alle opgaverne, der opstår i forbindelse med et byggeprojekt, til vores dygtige håndværkere. Med vores alsidige profil har vi hos Duemose mulighed for at være en samlet leverandør af mange forskellige ydelser, så det kun er nødvendigt med én håndværker til alle opgaverne. Midt i al byggerodet slipper du altså for koordineringen og byggestyringen af forskellige håndværkere og arbejdsopgaver, da vi tager os af det hele og problemfrit kan koordinere med hinanden, så alt går til på bedste og mest effektive vis.